Hvad er en statskassen ETF?

I USA, er et skatkammer ETF en investering køretøj, hvis værdi bestemmes af markedsprisen, og er bundet til udførelsen af ​​forskellige amerikanske statsobligationer. Disse obligationer er lån givet ud, som investorerne til regeringen om at rejse penge til offentlige projekter. En egne ETF puljer penge fra alle fondens investorer og vælger visse treasury-udstedte værdipapirer, som den mener vil stige i værdi. Ved at vælge denne form for fond, kan en investor få fremragende sprede deres portefølje og få kapital vækst fra en forholdsvis stabil investering, selv om værdien af ​​obligationsafdelinger kan blive påvirket af stigende renter og inflation.

Enhver institution, der udsteder en obligation bruger midler fra investorer for at skaffe penge. Når udstederen er De Forenede Staters regering, kan en investor føler sig relativt sikker at obligationen hovedstole vil være tilbagebetalt sammen med alle regelmæssige rentebetalinger. Gensidige fonde, der angiver i obligationer er effektive, men kræver betydelige kapitalinvesteringer. På den anden side er et skatkammer ETF en fleksibel og billig måde for en gennemsnitlig investoren at få eksponering for statsobligationer.

Det er vigtigt at bemærke, at et skatkammer ETF får sin værdi fra virkningen af ​​investorer. Den gensidige obligationsafdelinger værdiansættes til den pris af nettoværdien af ​​alle de omfattede obligationer, børshandlede fonde handles ligesom aktier. Derfor, hvis en betydelig del af investorer køber et bestemt ETF helliget statsobligationer, vil dens pris gå op. Dens pris vil falde, hvis der er flere sælgere end købere.

Dette gør det muligt for kyndige investorer at drage fordel af et skatkammer ETF, som kan være undervurderet. Den bedste måde de kan bedømme dette på er ved at foregribe renter. Hvis renten bliver sænket, er værdien af ​​obligationer, der allerede indehaves af investorer stiger, da renten for dem, obligationer allerede er blevet indstillet. Højere renter omvendt falde videresalg værdien af ​​obligationer, der allerede ejes af investorer.

Mens et skatkammer ETF er generelt en sikker og dyr måde for investorer at styre porteføljen diversificering til obligationsmarkedet, er der andre faktorer, der skal overvejes. Gebyrer fastgjort til både fondsforvaltning og mæglerfirma, der har ansvaret for køb og salg af ETF på markedet kan skæres i en investors fortjeneste. Hertil kommer, som regel høj inflation niveau betyder, at obligationer er tjener mindre end hvad stigende priser efterspørgsel. Da en ETF giver mulighed for praksis som short selling, som i det væsentlige indsatser mod de gode resultater i en særlig fond, kan investorer bruge denne fleksibilitet til at drage fordel af statsobligationer selv deres værdi er svindende.

Hvordan vælger jeg den bedste gældsforvaltning programmer?
Hvad er de forskellige Vederlag modeller?
Hvad er priskontrol?
Hvad er en Kompenserende Balance?
Hvordan køber jeg Platinum?
Hvad er vandret integration?
Hvad er Asset-Based Factoring?
Hvad er Aktuarmæssige Matematik?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvorfor skal jeg betale en gasregning Online?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?

Leave a Reply

trade online