Hvad er en super Money Market?

Super pengemarkedet er et begreb, der anvendes til at beskrive nogle pengemarkedet konti. Udtrykket er ikke standardiseret og mere af en markedsføringstilladelse sætning end en hård klassificering. Som hovedregel gælder det, at pengemarkedet konti, der kræver høj saldi og betale gunstige udbytte.

En pengemarkedet konto er en kontotype, designet til at bygge bro mellem standard indlånskonti, som giver ubegrænset transaktioner, men kan ikke betale renter, og opsparingskonti, som gør det muligt få transaktioner, men kan forrentes. En pengemarkedet konto normalt giver mulighed for op til seks udbetalinger, såsom en check eller elektronisk overførsel betaling til tredjemand hver måned.

De penge deponeret i et pengemarked konto bruges af banken til at investere i stats-og erhvervsobligationer værdipapirer. Den bedst kendte af disse investeringer er obligationer. En del af provenuet fra investeringerne finansiere rentebetalinger foretaget på regnskabet. Rentebetalingerne er undertiden beskrives som udbytte.

En super pengemarkedet konto normalt adskiller sig fra en standard pengemarked konto på to måder. For det første kan det mest nødvendige balance være betydeligt højere. Mens beløbene varierer, er “super” betegnelsen som regel forbundet med en saldo på mindst $ 10.000. Hvordan dette krav håndhæves kan variere. I nogle tilfælde er den interesse vil blive udarbejdet på daglig basis, og dermed sænkes i forhold til antallet af dage saldoen er under minimum. I andre tilfælde kan banken foretage en rentebetaling, hvis balance er det fastsatte minimum uafbrudt siden sidste rentebetaling dato.

Den anden forskel er, at en super pengemarkedet konto vil betale en højere rente. Igen, kan de præcise detaljer varierer enormt. Som et eksempel, de fleste banker af 2011 tilbudte satser et sted i intervallet 1,5 til 1,7 gange så meget på en super pengemarkedet konto sammenlignet med en standard pengemarkedet konto.

Med “super” betegnelse ikke standardiseret, kan potentielle investorer ikke stole på navnet alene i at vælge en pengemarkedet konto. De nærmere detaljer om tilbuddet vil variere afhængigt af banken. Det er værd at bemærke, at med nogle banker, er det super pengemarkedet konto ikke har den højeste mindste balance krav eller den højeste rente i bankens sortiment af produkter

dem, der kan tilbydes under et andet navn, som f.eks jumbo pengemarkedet konto.

Hvad er de forskellige Regnskab roller?
Hvad er Forvaltningskonti?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvmønter?
Hvad er skatteunddragelse?
Hvad er Trend Analysis?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er en opgørelse Reserve?
Hvad er en Message Authentication Code?
Hvad er Finans Factoring?
Hvad er Futures?

Leave a Reply

trade online