Hvad er en Superannuation Pension?

En Superannuation pension er en type pensionsordning, som giver en slags løbende betaling til pensionisten efter pensionering. Udtrykket er almindeligt anvendt i Australien, England og andre lande rundt om i verden, og den nøjagtige processen med at skabe fonden fra, når disse midler er udbetalt, vil variere. Ideen bag enhver form for Superannuation pension er at give indtægter til pensionerede medarbejdere, der hjælper dem til at opretholde et rimeligt livsstil.

Pengene bruges til at udstede superannuation pensionsudbetalinger til kvalificerede tidligere ansatte kommer som regel fra det, der er kendt som en Superannuation fond. Denne fond er normalt bygget op over årene af en kombination af betalinger foretaget af arbejdsgiveren. Størrelsen af ​​den Superannuation pension indleveret til en given medarbejder vil typisk afhænge af antallet af års service, der ydes til virksomheden, samt størrelsen af ​​den løn eller løn, medarbejderen tjente i gennemsnit over de år. Mens månedlige betaling er normalt ikke svarer til den faktiske løn eller løn optjent på tidspunktet for pensionering, er det ikke usædvanligt, at betalinger, der skal så meget som 80% af efterlønsordninger figur.

I nogle planer, også medarbejdere har mulighed for at betale til pensionskassen. Når dette er tilfældet, størrelsen af ​​den Superannuation pension, som i sidste ende modtog, er som regel lidt højere i forhold til de månedlige udbetalinger. Virksomhedens politikker såvel som statslige regler vil ofte begrænse mængden af ​​penge, at medarbejdere kan bidrage på årsbasis i disse fonde, og kan også begrænse mængden af ​​supplerende midler, som arbejdsgiverne kan bidrage per medarbejder. Afhængig af skattelove i nationen, hvor arbejdstageren har bopæl, kan der være skattelettelser på disse bidrag med pensionist betaler skat af udbetalingerne, som de er modtaget.

En Superannuation pensionsordning kan også være leveret af en national eller føderale regering såvel som af en medarbejder. En række nationer i øjeblikket indsamler en vis form for skat på medarbejdernes løn, der er så øremærket til brug for finansieringen af ​​pensions-programmet, med disse programmer ofte er bemyndiget til at investere de indsamlede midler som et middel til at skabe yderligere velstand for planen. Når dette er tilfældet, deltagere i planen ofte får årlige ajourføringer, viser de rapporterede bruttoindkomsten tal for de forløbne år og en oversigt over hvilke typer af pensionsudbetalinger ville blive modtaget, hvis medarbejderen valgte at trække sig tilbage ved en af ​​flere forskellige aldre. Denne type af detaljer kan ofte hjælpe individer beslutte, om de har råd til at gå med førtidspension ved 55 eller 62, eller hvis der er behov for at arbejde op til 65 eller endda 70 år.

Hvad er en afgiftsfritagelse?
Hvad er Chartered Financial Management?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er variabel aflønning?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management gebyrer?
Hvad er en velgørende Endowment?
Hvad er et udbudsdokument?
Hvad er Credit Management?
Hvad er en Endowment Investment?
Hvad er Long-Term Disability Insurance?
Hvad er en 401K?

Leave a Reply

trade online