Hvad er en Tagdækning Tax Credit?

En tagdækning skattelettelsen er en kredit gives til husejere, der installerer en ny, mere energi-effektive tag på deres hjem. USA har indført en føderal tagdækning skattelettelse, som tilskynder boligejerne til at re-tag med Energy Star-produkter. Den skattelettelse programmet havde til formål at skabe arbejdspladser i byggebranchen, samtidig reducere el-omkostningerne for boligejerne.

En skattelettelse er en mængde, at en skatteyder kan fratrække det skyldige beløb på skat tid. Størrelsen af ​​en tagdækning skattelettelse kan variere, men er generelt en del af de samlede omkostninger brugt på ny tagdækning, med en maksimal grænse for det beløb, der skal udbetales. Tagdækning kreditter er kun tilgængelige for en skattepligtigs hovedbopæl og kan ikke anvendes til nybyggeri eller udlejningsejendomme.

Kun Energy Star-produkter kvalificerer sig til tagdækning skattefradrag. Energy Star-programmet er et internationalt skelnen, der gives til energi-effektive produkter og apparater. Det er generelt gives til de øverste 25 procent af energieffektive produkter inden for forskellige kategorier.

Kun visse tagmaterialer kvalificere sig til skattefradrag. De to vigtigste typer af støtteberettigede tagmaterialer er metaltag med pigmenteret belægning og asfalt tage med køling granulat. Disse materialer skal også møde andre Energy Star-kravene, og den er bedst til at kontrollere disse krav, når valg af materialer.

Målet om en tagdækning skattefradrag er at tilskynde boligejerne til at bruge tagdækning produkter, der reflekterer så meget sollys som muligt. Dette i høj grad mindsker temperaturen på tagets overflade, hvilket sænker mængden af ​​varme i hjemmet. Dette vil igen, reducerer behovet for aircondition i hjemmet, sænke el-omkostninger for boligejer. Det mindsker også belastningen på et samfunds strømforsyning.

Ansøger om en tagdækning skattefradrag kræver at indsende de relevante formularer, når der fremsendes årlige skatter. Det er nødvendigt at vise indtægterne til installation og dokumentation for energieffektiviteten af ​​de anvendte materialer. De love relateret til tagdækning skattefradrag gøre forandring, derfor er det vigtigt at være up to date med de regler og bestemmelser, når de overvejer ny tagdækning og ansøger om et kredit.

Et af de vigtigste formål for tagdækning skattefradrag er at skabe såkaldte grønne collar jobs. Disse arbejdspladser, der er i miljøvenlige industrier, der betragtes som et vigtigt element i udviklingen af ​​grøn teknologi. Job skabt af programmer såsom re-tagdækning også tillade lavt kvalificerede arbejdstagere, såsom bygningsarbejdere, for at finde beskæftigelse i nye industrier ved at overføre færdigheder i grøn teknologi.

Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er Nationalization?
Hvad er et mæglerfirma?
Hvilke faktorer påvirker enhedens Rentabilitet?
Hvad er involveret i finansielle analyse af informationer?
Hvordan jeg investere i guld og sølv mønter?
Hvad er en salgskvote?
Hvad er CFA Institute?
Hvad er en midlertidig konto?
Hvad er en Cash Journal?
Hvad er en hybrid Annuity?

Leave a Reply

trade online