Hvad er en taksator?

En taksator eller fast ejendom appraiser, er uddannet og kvalificeret på et skøn over værdien af ​​en ejendom som et hjem eller forretning. En taksator har et omfattende kendskab til markedet og udfører en grundig analyse for at skabe en nøjagtig vurdering af ejendommens værdi. En kvalificeret fast ejendom appraiser, vil altid til stede vurderingen i en skriftlig rapport, der er klar i sin betydning.

Indholdet af en evalueringsrapport indeholde den anslåede værdi af ejendommen, dato, formålet med vurdering og undertegnelsen af ​​taksator. Vurderingen skal også identificere adressen på den ejendom og kortene eller fotografier kan også ledsage rapporten.

En taksator kan vurdere ejendomsværdien i én eller flere forskellige måder. I et direkte sammenligning, forsker i appraiser hvad en køber ville få for en tilsvarende ejendom. Det appraiser sammenligner fast ejendom programoversigter og de faktiske salgspriser.

På en omkostningseffektiv tilgang, beregner taksator hvad det vil koste at bygge en ny struktur som den vurderes man ville være under de nuværende markedsforhold. Taksator tager grundværdi estimation i betragtning. Akkumulerede afskrivninger er også taget i appraiser analyse.

Den indkomst metode til vurdering finder den maksimale indkomst, en forretning eller anden ejendom kan fremstille. Taksator beregner driftsindtægter til at hjælpe ankomme værdi estimation. Der lægges vægt på, hvad den indkomst kunne være, hvis ejendommen blev forvaltet til sit maksimale potentiale.

Formål for at ansætte en taksator variere meget. En vurdering kan kræves af forsikringsmæssige årsager eller som del af en skilsmisse aftale som en del af opdelingen af ​​aktiver. En vurdering kan også blive nødvendig, når en donation til en velgørende organisation anses fradragsberettigede. Ejendom eller gave skat og likvidation findes andre situationer, der kan kalde for en taksator.

Den type af værdi kræves af taksator er ofte forskellig for hver forskellig vurdering formål. For eksempel kan taksator beregne en fair markedspris i nogle situationer og kan anvende likvidation værdi i andre. Hver amerikanske stat har forskellig krav til godkendelse af fast ejendom vurderingsmænd, således det er bedst at kontakte din individuelle tilstand vurdering bord eller kontor for specifikke oplysninger om vurderingsmænd.

Hvad er en børsintroduktion?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er de bedste tip til Attending Ejendomsskat Auktioner?
Hvordan vælger jeg den bedste Spread Betting System?
Hvad er en finansiel budget?
Hvad er en Homebuyer Tax Credit?
Hvad er en opgørelse Profit?
Hvad er sammenblanding?
Hvad er bankaktier?
Hvad er en nominel værdi?
Hvad er Cost of Debt Capital?

Leave a Reply

trade online