Hvad er en teknologi, ETF?

En teknologi ETF er en bestemt slags innovative finansielle produkter, der gør det muligt for investorer at købe ind i en vifte af it-lagre i en enkel og tilgængelig måde. Teknologi ETF’er hjælpe de erhvervsdrivende til at gøre kortere eller længere sigt, spiller på det teknologiske område, hvor ETF fonde er struktureret på bestemte måder at drage fordel af prisændringer i teknologi aktier. Forståelse en “ETF tilgang” til teknologiaktier hjælper investere begyndere at være bekendt med ETF’er som en helhed, og samtidig opbygge en mere kompleks portefølje, der omfatter teknologi bedrifter.

De børshandlede fond (MET) er en fond, der omfatter en “kurv” af aktier eller andre finansielle produkter. En ETF kan være en enkelt fond, der gevinster på lager stiger, eller en kompleks fond, der har indflydelse, forstørrelsesglas gevinster og tab. Erhvervsdrivende kan ofte sælge ETF’er i løbet af en børsdag, og mange online mæglervirksomhed konti giver nem adgang til ETFs med lave provisioner. Dette har fået mange investorer til at forfølge ETF handel sammen med enkelt bestand køb og salg.

Teknologien ETF kan have en række forskellige fokuserer eller et køb til teknologien på markedet. Teknologi ETF’er kan være centreret omkring forbruger-tech bestande eller mere esoteriske teknologiske virksomheder, der fremstiller dele til forbruger-enheder. Investorer, der betragter begge aspekter af it-sektoren vil blive bedre mulighed for at udvikle deres egne sofistikerede planer for at investere i teknologi.

I “forbrugerelektronik” side af den teknologi-sektoren, kunne investorer købe sig ind teknologi ETF’er, der omfatter store teknologiaktier, der dominerer et nationalt eller regionalt marked. Navnene på disse selskaber kan være helt kender til forbrugerne i en given region eller hele verden. De kan forfølge udenlandsk teknologi aktier, at teknologien ETF mæglere er stand til at holde gennem det valutamarkedet.

Mens forbrugerne minded investorer kunne fokusere på forbrugerelektronik, kan andre mere teknisk dygtige forhandlere køber ind teknologi ETF valgmuligheder, som omfatter aktier med fokus på fremstillingsteknologi såsom halvledere, eller forskning teknologi som Nanotech. Disse mere obskure tech spiller kan producere deres eget udbytte, som detailhandlere eller forbruger tech virksomheder ændre deres efterspørgsel efter råvarer eller dele. Investorer kan også vælge en fond, der omfatter såvel dele af teknologien spektrum.

Investorer, der ønsker at få adgang til fiskebestande gennem en ETF bør være bekendt med alle de skattemæssige regler for disse finansielle instrumenter i deres eget land. Forstå, hvordan mæglere får adgang til udenlandske tech lagrene er nøglen til at finde ud af hvordan du kan opbygge globale tech investeringsstrategier. I mange situationer, kan anvende teknologi ETF’er gøre denne proces hurtigere og nemmere.

Hvad er Konverterbare Stock?
Hvad er Penny Stock bedrageri?
Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er en linje af kredit?
Hvad er en Cash Credit Limit?
Hvad er de forskellige former for kontante Management?
Hvad er et Excise Tax?
Hvad er en Roth IRA konvertering?
Hvad er Online Private Banking?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort for universitetsstuderende?
Hvad er kontant afregning?

Leave a Reply

trade online