Hvad er en term Premium?

En term præmien er et afkast på et aktiv, der giver et incitament til at investere i aktivet, selvom det er en langsigtet investering, der også kan være illikvidt i naturen. I en situation, hvor en investor at vurdere to ens aktiver, men man modnes senere end de øvrige, kan den, der vil tage længere tid at modne ledsages med en løbetid præmie. Hvis det ikke er tilfældet, vil investor være mere tilbøjelige til at tage på kortfristede investeringer, fordi det vil generere et overskud hurtigere og investorernes penge ikke vil blive låst inde i en længere periode.

I en graf over en rentekurve viser de typer af udbytter fra forskellige former for investeringer, kan det bemærkes, at langsigtede investeringer tendens til at give mere. Dette er resultatet af udtrykket præmie

disse investeringer skal give mere, eller investorer vil ikke finde dem tiltrækkende. Variationer i rentekurven ser ud som reaktion på økonomisk pres som en recession, langsomme bevægelser på investeringsområdet, og andre faktorer.

Fra det synspunkt en investor præsenteret med to identiske investeringer på forskellige sigt længder, vil på kort sigt investeringen være mere tiltalende. Det gør det muligt for investor at tjene penge og derefter gå videre, og der frigøres kapital til andre ventures. Således investorer kræve et udtryk præmie for langsigtede investeringer, til at give dem en grund til at investere i sådanne obligationer og andre værdipapirer.

Dette koncept er også relateret til en likviditetspræmie. Jo mere væske en investering er, jo lettere er det at overføre eller sælge. Likvide aktiver appellerer mere til investorer. Når et aktiv er illikvidt, kan investorerne forvente at få tilbudt en likviditetspræmie, som en form for kompensation. Virksomheden tilbyder den investering giver en præmie, der er designet til at lokke investorer uden at gå på kompromis investeringen instrument.

Investorerne er mere tilbøjelige til at tage risici på kortfristede investeringer, fordi de tror, ​​de kan gøre mere præcise forudsigelser om retningen af ​​markedet, når prognoser på kort sigt. Som et resultat heraf. Ud til at komme med et højere afkast i form af en valgperiode præmie, langsigtede investeringer også tendens mod mindre risikable side Investorer er mindre tilbøjelige til at tage en chance på en risiko, som de bliver nødt til at bekymre sig om i 15 eller 20 år, end en risiko, der vil være en bekymring for seks til 18 måneder.

Hvad er Construction Regnskab?
Hvad er en hel Loan?
Hvordan udvikler jeg en Cost Management Plan?
Hvad er et medium for udveksling?
Hvad er Estate Regnskab?
Hvad er Transaction Cost Analysis?
Hvad er en flad beskatning?
Hvad er Deed restriktioner?
Hvad er Kidnap og Ransom Insurance?
Hvad er et gensidig udveksling?
Hvad er en stat Medarbejder Credit Union?

Leave a Reply

trade online