Hvad er en term Repo?

Term repoer genkøbsaftaler, der er struktureret til at være i kraft i et bestemt tidsrum. Den ene bestemmelse om den tid, der er forbundet med et begreb repo er, at perioden skal være mere end én kalenderdag. Det er ikke usædvanligt for en periode repo skal anvendes i disse indstillinger som en pengemarkedet eller et kapitalmarked.

Udtrykket repo fungerer på en måde, der minder meget om nogen form for genkøbsforretning. Væsentlige, vil sælger er enige om at overdrage ejendomsretten til bestemte værdipapirer til en køber i bytte for et bestemt beløb af kontanter. Iboende i aftalen er, at sælgeren vil tilbagekøbe de samme aktiver fra køberen på et senere tidspunkt for et større beløb i kontanter. I tilfælde af, at sælgeren er ude af stand eller uvillige til at tilbagekøbe værdipapirerne på den fastsatte dato, overtager køberen fuld kontrol over aktiverne og er gratis at tilbyde dem til andre investorer.

En betegnelse repo normalt sæt det kontante beløb, der kræves for tilbagekøb på en af ​​to måder. For det første kan tilbagekøbe beløb størrelsen af ​​den oprindelige salg plus et fast beløb, der er angivet i vilkårene i aftalen. For det andet kan tilbagekøbe beløbet beregnes ved at lægge værdien af ​​det oprindelige salg og et bestemt procentdel af det oprindelige beløb. I begge tilfælde skyldes den faktiske betaling forskellen mellem størrelsen af ​​den oprindelige salg og tilbagekøb beløbet er kendt som repo-renten. Mens der er andre mere komplicerede middel til at bestemme tilbagekøb beløb, disse to er de mest almindelige.

Så længe ordet repo, er sælger ikke er i stand til at gøre brug af de værdipapirer, der på nogen måde. Først efter værdipapirer er overtaget opfyldelse af de vilkår og betingelser for udtrykket rep kan sælgeren deltage i nogen yderligere aktivitet med aktiver. I tilfælde af at sælger misligholder vilkårene for tilbageleveringen, bliver køberen ejer af record og kan handel eller holde på de værdipapirer, som han eller hun finder passende.

Hvad er investeringer Skat planlægning?
Hvad er uredelighed Forsikring for Nurse Practitioners?
Hvordan jeg remortgage med dårlig kredit?
Hvad er en Cost-plus-kontrakt?
Hvad er en bankcheck?
Hvad er Fonden derivater?
Hvad er Carbon Finance?
Hvad er Starter Kontrol?
Hvad er den regnskabsmæssige ligning?
Hvad er derivater Swaps?
Hvad er en bank Obligationslaan?

Leave a Reply

trade online