Hvad er en tilsvarende årlig Annuity?

En tilsvarende årlig livrente (EAA) beregning anvendes til at vurdere investeringsprojekter, som har ulige liv. Hvis en investering analytiker eller porteføljeforvalter sammenligner to forskellige investeringer med to forskellige løbetid svarer årlig livrente beregning kan hjælpe med til at bestemme bedre investeringsmulighed. Generelt er investeringer vurderes ved at sammenligne risiko og afkast. Længere dateret investeringerne har en højere grad af risiko, da de tager længere tid at betale tilbage investor. Som sådan, er det vigtigt at tage længden af ​​investeringen i betragtning, før der træffes en endelig beslutning om køb.

Hvis der er to forskellige løbetider det gør det vanskeligt at sammenligne returnere værdier siden på længere sigt værdipapirer er normalt mere risikofyldte. Det tilsvarende årlige annuitet sammenligner flere investeringsmuligheder med forskellige løbetider ved at sætte dem alle til et år. Det vil sige, beregningen oversætter vende tilbage til en tilsvarende årlig rate. På denne måde kan alle investeringer sammenlignes og vurderes på lige vilkår.

For eksempel. Hvis en investor skal vælge mellem to investeringer, der både koste $ 100.000 US Dollars (USD), har han brug for at vide, hvor længe de to investeringer vil give værdi, inden der træffes en endelig afgørelse Den første investering har en løbetid på fem år og den anden investering har en løbetid på to år,. Da den anden investering har en kortere løbetid, er det mindre risikabelt og vil derfor give et lavere afkast. Denne bestemmelse er indlysende for investeringer med samme oprindelige investering værdi, men det bliver mere udfordrende, når de to beløb er ikke lige.

Det tilsvarende årlige annuitet giver en analytiker med en måde at sammenligne forskellige investeringer værdier med forskellige tidshorisonter ved at sammenligne de samlede omkostninger. Investeringen med den laveste omkostning er det bedre deal. For eksempel har hvis én investering en tilsvarende årlig livrente måle på $ 5.000 USD og et andet investeringsselskab har en tilsvarende årlig livrente måle på $ 2.500 USD, den anden investering er bedre deal, da det er den laveste årlige omkostninger.

Den faktiske beregning af den tilsvarende årlige annuitet er kompleks. De to variabler i beregningen, er nutidsværdien af ​​pengestrømme eller PV og livrente faktor. Konkret er det tilsvarende årlige livrente beregnes ved at dividere PV af livrente faktor. Det livrente faktor bestemmes med følgende formel: [1 / r – 1 / r (1 + r) ^ t], hvor r er den forrentning eller diskonteringsfaktor, og t er tiden. Investeringen med de større nutidsværdi og / eller den laveste livrente faktor vil have de laveste omkostninger.

Hvad er Short-Term Notes?
Hvad er personalegoder?
Hvad er transaktionsomkostninger?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Accounting værktøjer?
Hvad er de forskellige typer af Captive Forsikring?
Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?
Hvad er individuel Portfolio Management?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er en etisk fond?

Leave a Reply

trade online