Hvad er en titel sponsor?

En titel sponsor er protektor for en begivenhed, der giver penge, varer eller tjenester til gengæld for eneretten til at protektor navn fremstå tydeligt, før titlen på arrangementet. Protektor er normalt et selskab eller anden form for virksomhed, men kan også være en berømt person, land, offentlige agentur, eller enhver anden enhed, der har evnen til at indgå sponsorater rettigheder. Titel sponsorering er typisk de mest prestigefyldte klasse af sponsorering, der tilbydes af arrangørernes og kræver de mest betydelige investeringer i begivenheden.

Særlige begivenheder nuværende vigtigt markedsføring muligheder for enhver virksomhed, der ønsker at promovere sig selv eller sine produkter. Fremtrædende begivenheder er køretøjer for virksomheder at forbinde deres navne og produkter, med noget der har en vis prestige faktor, og en tilfangetaget publikum med cognizable demografien. Arrangørernes drage fordel af denne naturlige synergi ved emballagen muligheder for at associere med særlige aspekter af begivenheden. Disse muligheder for tilknytning kaldes sponsorater.

Sponsorater er marketing muligheder, arrangører sælger for at skaffe penge. Disse muligheder præsenteres ofte som investeringsniveau. Hver sponsorering niveau kræver en vis monetær eller anden form for bidrag til begivenheden og tilbyder til gengæld enten eksklusiv eller ikke-eksklusiv anerkendelse af virksomhedens protektion. En titel sponsor er ofte det højeste niveau mulighed og giver en virksomhed eneret til at have sit navn optræder i forbindelse med titlen på arrangementet.

Navnet på titelsponsor bør opføres foran navnet på begivenheden. For eksempel kan en titel sponsorat vises som “XYZ er Battle of the Stars.” En titel sponsor er undertiden også kendt som en præsentere sponsor, og i så fald titlen på begivenheden kan blive vist som “XYZ Presents Battle of the Stars.” I begge tilfælde er at opnå en titelsponsor en af ​​de vigtigste indledende opgaver for arrangører, fordi event marketing er afhængig af at vide, hvem der skal kredit i titlen. Hvis en begivenhed begynder sin marketing program, før en titel sponsor er sikret, mulighed mister sin appel til investorer.

Titel sponsorering er et markedsførings-mulighed, der er forhandlet og forpligtet sig til kontrakt. Der findes typisk en masse penge involveret, især med større og mere prestigefyldte begivenheder. Kontrakten sikrer, at sponsor gør aftalte investeringer, selv hvis kontrollen kommer efter begivenheden. Det sikrer også, at sponsor kan trække sig ud, hvis arrangementet eller anden måde går ud på et sidespor, og virksomheden ikke længere vil have sit navn forbundet med det. Siden titelsponsor er knyttet sit navn og goodwill til arrangementet, og begivenheden tager ofte udgangspunkt i sponsors investering på at afholde udgifter, kontrakten definerer rettigheder og forpligtelser er af allerstørste betydning.

Hvad er et realkreditlån Service Company?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad skal Chartered revisionsfirmaer Do?
Hvad er en titel defekt?
Hvordan er en hel Life Insurance Premium Beregnet?
Hvad er en skønsmæssig modtageren?
Hvad er en Compounding periode?
Hvad er overskud Analyse?
Hvad er en velgørende Endowment?
Er en Wall Street Journal Abonnement Worth It?
Hvordan indsender jeg en arbejdsløshedskasse Claim?

Leave a Reply

trade online