Hvad er en Titelsøgning?

En titel søgning er en procedure, der udføres, når en parcel af ejendom bliver overført til nye ejere, enten gennem et salg eller arv. Formålet med denne rapport er at undersøge historien om den ejendom gennem relevante optegnelser for eventuelle afvigelser eller uregelmæssigheder i forbindelse med ejendommen.

Den resulterende rapport indgivet af en titel søgning kaldes en abstrakt eller et abstrakt af afsnit. Den udelukker en gerning, og de processer, som fast ejendom loven kræver, når du overfører ejerskab. Den pant selskab også kræver det, før nogen lånet kan godkendes.

A Real Estate advokat, en titel Abstractor eller mange Real Estate Brokers er kvalificeret til at gøre en titel søgning. Det indebærer at forske i skødet optegnelser af den specifikke ejendom. De fleste titel søgninger er nu tilgængelige online, afhængigt af amtet og staten.

Under den spærrede periode for at købe en ejendom, vil en titel Company tildeles undersøge historien om ejendommen. Hvis du planlægger at få et realkreditlån til at købe ejendommen, långiver vil anvende en titel søgning som et realkreditlån godkendelsesproces. De vil ønske at kende alle relevante oplysninger, navnlig bevis for, at ejendommen er ejet fri og klar, og at alle eksisterende tilbageholdsret eller realkreditlån er ved at blive betalt på tidspunktet for lukning. En pant långiver vil kræve titel forsikring om sagde ejendom som kropsbygning af titlen søgning optegnelser.

En titel søgning vil afsløre om jorden er gebyret enkel eller lejemål. Det vil afsløre eventuelle udestående servitutter, domme, tilbageholdsret, pantebreve, afgifter eller eventuelle udestående fordringer. Jord, syn og vandbesparelser samt pagter fra forbund kan også indgå i denne rapport.

Selv hvis et pant långiver ikke er involveret, en af ​​de mest markante resultater af en titel søgning er at opdage, hvis der er udestående realkreditlån eller hæftelser på ejendommen. Ellers kan du købe en ejendom til en tilsyneladende god pris, kun for at opdage ejendommen har et første pant på plads, som du har arvet i den aftale.

En anden mulighed er, at der er tilbage skyldige skatter på ejendommen, der skal løses, før en overdragelse af ejendomsretten er afsluttet. Der kan være servitutter begrænse din brug af en del eller hele ejendommen. En titel søgning vil oplyse om alle afvigelser, der kan påvirke din investering.

En abstrakt eller abstrakte afsnit forsker tilbage til den oprindelige ejer af ejendommen, normalt startende med oprindelseslandet, og følger en detaljeret afstamning til nutiden. Det vil udlevere ejerskab i træk, transportmidler, oplysninger om pantebreve, undersøgelser af grænserne for ejendommen og retlige beskrivelse, nogen kode krænkelser og overensstemmelser.

Med nedarvede egenskaber og køb på tvangsauktioner, er en titel søgning afgørende, da det vil offentliggøre alle udestående fordringer og vedhæftede filer til ejendommen. Hvert land, stat og provinsen har særlige retningslinjer og rapporter, mandat til at sikre fuld åbenhed.

Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?
Hvad er et overtagende Bank?
Hvad er Årsregnskabsmeddelelse Analyse?
Hvad er en Capital-konto?
Hvad er en sekundær modtageren?
Hvad er Terms of Trade?
Hvad er fordelene ved at være en Trust Fund Baby?
Hvad den offentlige gæld?
Hvad er International Tax Planning?
Hvad er en Krugerrand?
Hvad er en ekstern erklæring?

Leave a Reply

trade online