Hvad er en total Market Index?

En samlet markedsværdi indeks er en samling af børsnoterede selskaber med en egenkapital tilbud noteret på de store børser i et bestemt land. Den vægtede præstation af listen er brugt som målestok af den finansielle industri til at spore risiko og afkast på et helt marked. Forskellige finansielle virksomheder, som f.eks Standard and Poors (S & P), offentliggøre en samlet markedsværdi indeks til at gøre det muligt for investorer og finansielle analytikere til at træffe investeringsbeslutninger og vurdere udførelsen af ​​en aktieportefølje eller gensidig fond mod udførelsen af ​​markedet som helhed.

De fleste hvert lands aktiemarked har et samlet marked, indeks, der indsamles og offentliggøres af en eller flere finansielle virksomheder. Indekset omfatter typisk alle eller næsten alle af de offentligt handlede selskaber, der er baseret i det pågældende land, udstedelse lager, og er noteret på landets største børser. For eksempel omfatter Russell / Nomura Total Market Index data fra 98 procent af de selskaber, noteret på Japans børs. Da en samlede marked indeks vurderer udførelsen af ​​en hel marked, er det ofte nævnt som en indikation af investorernes tillid i landets økonomi.

I USA er Wilshire 5000 og S & P alt Market Index to af de mest refererede samlede marked indekser. En offentlig virksomhed er inkluderet i indekset, hvis virksomheden er USA-baserede, spørgsmål lager, og er noteret på New York, amerikansk eller NASDAQ børser. Alle selskaber, der indgår i indekset ikke behandles ens i det sammensatte værdianalyse, dog. Bidraget fra hver børsnoteret selskab til den samlede pris for indekset er vægtet, så nogle virksomheder har større indflydelse på de svingende priser på indekset end andre virksomheder gør.

Et indeks kan vælge en bred vifte af metoder til vægtning omfattede virksomheder til at bestemme den samlede pris af indekset. En standard samlede marked indeks typisk bruger en børsværdi paradigmeskift, der giver mere vægt til større virksomheder, der rummer størst markedsandel. For eksempel omfatter 500 af de største virksomheder ud af over 6.000 selskaber noteret på Wilshire 5000 over 70 procent af den samlede værdi af indekset. Wilshire 5000, samt andre samlede marked indekser, kommer i flere versioner, der bruger forskellige vægtning metoder, herunder pris-vægtede, justerede float-, og lige vægt, der afviger baseret på hvor aktier og udbytte behandles i værdiansættelsen.

Hvordan vælger jeg en sikker payday lån långiver?
Hvad er Secured lån?
Hvad er en Margin Loan?
Hvad er et overtagende Bank?
Hvad er legemsbeskadigelse dækning?
Hvad betyder en division af pensioner og ydelser Do?
Hvad er en obligation?
Hvad er en guldbarre?
Hvad er en Corporate Credit Union?
Hvad er Underskud Finansiering?
Hvad er ekstraomkostninger?

Leave a Reply

trade online