Hvad er en Trailing Return?

Løbende afkast er beregninger af det samlede beløb af fortjenesten fra en bestemt investering over en bestemt periode. Typisk er et efterfølgende afkast vurderes for en periode på ikke mindre end en tolv måneders periode. Uddannelsen returnere angiver også niveauet for ydelse af investeringen i forhold til lignende investeringer. Dette giver investor med en idé om hvor godt investeringen klarer sig i forhold til lignende investeringsmuligheder.

De data, der genereres af en rejse tilbage kan anvendes til sammenligning på to måder. Et fælles program er at bruge tallet til at identificere mængden af ​​afkast optjent i perioden og sammenligne det samlede vende tilbage til på tilsvarende aktier eller værdipapirer. Ideen er at rangere investeringen holdes sammen med lignende investeringer. I de bedste omstændigheder, vil det efterfølgende afkast på afholdt investeringen viser sig at være lig med eller bedre end tilsvarende tilbud.

En anden ansøgning er at gøre med at beregne en procentdel af afkast snarere end den faktiske dollar figur. Også her, ideen er at rangordne udførelsen af ​​investeringen i forbindelse med lignende investeringer til rådighed for investoren. Som med placeringen af ​​faktiske afkast, vil placeringen af ​​den procentdel af efterfølgende vende tilbage forhåbentlig vise, at investeringen i øjeblikket afholdt klarer sig mindst lige så godt som sine jævnaldrende.

Det er ikke ualmindeligt for investorer at nærme sig den efterfølgende tolvmånedersperiode værdi ved at foretage begge beregninger. Der er en vis chance for, at en efterfølgende afkast, der er tæt på den øverste placering på faktiske afkast ikke kan klare sig lige så godt med den procentvise afkast, og vice versa. Når der er en væsentlig del af variansen på ranking positioner, kan de data, føre til opdagelsen af ​​oplysninger, der vil hjælpe investor afgøre, om at holde på investeringen eller begynde at diversificere. Ud fra dette perspektiv, bliver det efterfølgende returnere ikke alene en fremragende måde at identificere faktiske afkast, men også gøre informeret beslutning om fremtidige investeringsstrategier.

Hvad er en debiteringsdatoen?
Hvad er Net Worth?
Hvad er Skifteretten?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er en Deed Transfer?
Hvad er en tildeling af leje?
Hvad er et praktisk anvendeligt Federal Rate?
Hvad er Udlejer Insurance?
Hvad er forudbetalt husleje?
Hvad er almindelig ansvarsforsikring Forretning Forsikring?
Hvad er nogle forskellige slags af Check Svig?

Leave a Reply

trade online