Hvad er en Treasury Auktion?

En Treasury Auktionen er en offentlig auktion, som det amerikanske finansministerium. Disse auktioner medvirke til at sænke udgifterne til finansiering af nationale gæld ved at tilbyde udbud i en risiko frit miljø. Det amerikanske finansministerium rejser midler via Federal Reserve Bank of New York (FRBNY) gennem hollandsk auktion – en auktion, hvor den prisforlangende starter høj og er langsomt sænkes indtil der er en køber. Den FRBNY og mæglere varetage hver Treasury auktion ved hjælp af Trading Room Automated Processing System (fælder), hvor der bydes afgjort på få minutter.

Fire typer af værdipapirer, der sælges i et Treasury auktion: regninger, notater, obligationer, og Treasury Inflation-Protected Securities (TIPS). Hver sikkerhed er af varierende modenhed. Årligt, der er 200 Treasury auktioner, der rejser omkring 4200 milliarder dollaren i værdipapirer.

Hver Treasury auktion følger en lignende tredelt proces. Auktionen er først offentliggjort via større aviser og pressemeddelelser. Bud bliver derefter taget, og de værdipapirer, derefter udstedes til den højstbydende.

Annonceringen af ​​en Treasury auktion normalt finder sted flere dage i forvejen, men har opsat kendt for at tage sted dagen for begivenheden. Man kan også komme på Præsidiet af den offentlige gæld er e-mail postliste, ved at besøge Præsidiet af den offentlige gæld websted. Desuden udgiver Institut for finansministeriet en multiple-måneders kalender, der indeholder tentativ auktion datoer. Denne kalender er offentliggjort den første onsdag i februar, maj, august og november.

I meddelelsen, lærer en: værdien af ​​værdipapirerne finansministeriet sælger

auktionen dato

udløbsdag

vilkår og betingelser.

privilegerede kunder

bud tæt gange

og andre nyttige oplysninger.

Når budperiode er åben, kan de finansielle institutioner og individuelle investorer indsende deres bud. Dette sker som regel via en bank, mægler eller gennem TreasuryDirect – regeringens hjemmeside for at købe værdipapirer i Treasury auktioner.

Man kan abonnere på en e-mail-liste for at lære resultaterne af auktionen eller ved at se resultaterne på Bureau af den offentlige gæld websted. Foreliggende resultater fra tidligere auktioner dato så langt tilbage som 1980.

På datoen for udstedelsen følge auktionen, er værdipapirer leveres til de vindende budgivere. Vindere kan så holde fast i, at sikkerheden indtil modning eller sælge, før sikkerheden modnes.

Der er en række regler, der styrer statskassen auktionen, der lå ud betingelser og vilkår, sætter investeringsgrænser, ring for korrekt rapportering og meget mere. De forklarer også definitioner og beregninger, der går ind i transaktionerne. Disse kan findes i detaljer på TreasuryDirect websted.

Hvad er venturekapital egenkapital?
Hvad er Fiduciary Regnskab?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er en venturekapitalist?
Hvad er Free Enterprise?
Hvad er en bankoverførsel?
Hvad er et offshore Trust?
Hvad er en behæftelse?
Hvad er Deeds?
Hvad er en bankcheck?
Hvad er Sælger Closing Omkostninger?

Leave a Reply

trade online