Hvad er en udbetaling?

En udbetaling er en del af de tilgængelige penge givet ved starten af ​​et lån for at vise engagement i købet. En udbetaling gives ofte i kontanter, men i nogle tilfælde kan det være knyttet til en alternativ linje af kredit. En udbetaling er normalt kun bruges i salg, som indebærer en stor sum penge. Lån til køb af huse og jord er de mest almindelige lån, til at kræve en udbetaling, selvom lån til biler, både og andre luksusvarer købt på kredit også kan anmode om en del af de samlede omkostninger op foran.

Ned betalingssystem findes, fordi et link er blevet vist mellem mængden af ​​reel investering en låntager har i deres køb, og deres troskab ved fortsat at foretage betalinger regelmæssigt indtil det fulde skyldige beløb er blevet afviklet. En ned betaling fungerer som en slags forsikring for långivere, da låntagerne ved, at hvis de misligholder deres lån, vil de miste ikke kun ejendom, som de købte, men også deres forudbetaling. Den traditionelle ned betaling for en hus i USA har været 20%, en mængde, der er tilstrækkeligt til at binde de fleste mennesker til deres lån. I de seneste år, har dog opadgående spiral ejendom omkostninger, der spares op 20% svært, hvis ikke umuligt, for mange familier.

Forskellige incitamentsprogrammer og mere komplekse udlån løsninger, som kan bringe den ned betaling behov ned til ingenting, findes der nu for første gang købere og veteran købere ens. Den 80-20 Lånet arrangement er en, der er blevet forholdsvis populært, hvor de første 80% af lånet er taget ud som et første pant, og de resterende 20% er taget ud som en anden pant, forlader køber uden nogen ned betalingsforpligtelse, simpelthen mindre fordelagtige vilkår end de ellers ville have. Afdragsfrie lån er en anden vej, som kan give en køber til at betale en væsentligt mindre ned betaling end 20% – ofte så lav som 3-6% af de samlede omkostninger.

Down payment ’tilskud «findes også gennem non-profit organisationer som Nehemias og AmeriDream. Disse organisationer bruger et smuthul i den amerikanske bolig-regler, som forbyder en sælger fra at give penge direkte til en køber, og giver en udbetaling til køberen – som regel med en lidt højere endelige pris som et trade-off. Mens de traditionelle 20% ned betaling synes høj til mange amerikanere, mange andre udviklede nationer har langt højere gennemsnit ned betalinger. Mexico har en 30% i gennemsnit ned betaling, Tyskland en 40% henholdsvis et, og Italien en fuld 50% af de endelige omkostninger.

Hvad er en pengeseddel?
Hvordan finder jeg Velgørende Hjælp til min familie?
Hvad er diskretionære udgifter?
Hvad er ufrivillig arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er de forskellige typer af Accounting Software?
Hvad er fordelene ved at investere i kunst?
Hvordan forbedrer jeg mit Net Asset Value?
Hvad er en Core Equity Fund?
Hvad er en Small Cap Equity Fund?
Hvad er vandret integration?
Hvad er de bedste ressourcer for Stock Market Information?

Leave a Reply

trade online