Hvad er en Udbytte Cover?

Et udbytte dækning er en form for vurdering eller måling, der giver information om muligheden for en virksomhed at udbetale et vist niveau af udbytte. Dybest set har formlen hjælper med at demonstrere, hvordan mange gange over selskabet kunne betale et vist udbytte ud af profit, der genereres i en bestemt periode. En grundlæggende formel indebærer at dividere indkomsten per aktie med det udbytte per aktie, hvilket gør det relativt enkelt at afgøre, om virksomheden kunne nemt have udbetalt den udbyttebeløb to, tre eller flere gange fra overskuddet.

En af grundene til at vurdere udbyttet dækslet er vigtigt, er, at beregningen kan hjælpe angive stabiliteten af ​​virksomheden. Denne stabilitet er ikke nødvendigvis bedømmes ud fra, hvor mange gange i løbet af udbyttet kunne have været udbetalt af overskuddet for perioden, men ved det faktum, at forholdet er mere eller mindre konstant fra den ene periode til den næste. For eksempel vil en virksomhed, der konsekvent genererer indtjening, der ville gøre det muligt for virksomheden at betale udbytte to gange over til investorerne skal betragtes lige så stabil som en virksomhed, der var i stand til at udbetale udbytte tre gange, hvis begge selskaber var i stand til at gøre det fra periode til periode konsekvent.

For investorer, der er på udkig efter investeringer, der giver et relativt ensartet afkast i form af udbytte, gennemgå udbytte dække historien om en virksomhed vil være vigtigt. Gør det, tyder på, at selskabet er i stand til at producere indtægt, der er tilbøjelige til at producere udbytte konsekvent og ofte inden for samme generelle beløb. Hvis selskabet udviser en mere volatil udbytte dække historien, måske oplever temmelig store forskelle fra den ene periode til den anden uden nogen tilsyneladende tilbagevendende mønster kan investor mener, at investering egnede, medmindre han eller hun kan lide tanken om at påtage sig yderligere risiko.

Det er vigtigt, at udbyttet dækning for selv den mest stabile af virksomheder kan flytte en smule fra tid til anden. Af denne grund, vil investorerne normalt se på aktiviteten over flere perioder og giver mulighed for afvigelser, der synes at være knyttet til nogle bestemt grund, som f.eks sæsonudsving. Når det bruges bedst muligt, kan fastsættelsen udbytte dække hjælpe virksomheder med at vurdere deres egne fremskridt i retning af erklærede mål og identificere potentielle problemer, der kan true med at underminere den langsigtede rentabilitet af virksomheden. På samme tid, kan investorer bruge dette værktøj som et middel til at identificere investeringer, som passer ind i deres egne økonomiske planer.

Hvad er et kreditkort balance overførsel?
Hvad er genkøbsværdi?
Hvad er de forskellige typer af livsforsikring Fordele?
Hvad er fælles Wedding udgifter?
I USA, hvad der sker hvis du ikke kan betale din skat til tiden?
Hvad er de bedste tips til at holde en Ledger?
Hvad er en skat Attorney?
Hvad er Hazard Insurance?
Hvad er en Kreditramme?
Hvordan vælger jeg det bedste ord indskudskonto?
Hvad er finansiering?

Leave a Reply

trade online