Hvad er en udenlandsk Porteføljeinvesteringer?

Undertiden kendt blot som en portefølje investeringer, en udenlandsk porteføljeinvesteringer er en investering aktivitet, der indebærer køb af aktier, obligationer, råvarer, eller pengemarkedsinstrumenter, der er baseret i et andet land. I nogle tilfælde er disse typer af investeringer på kort sigt i naturen, gør det muligt for investor til hurtigt at drage nytte af gunstige valutakurser for at købe og sælge aktiver. På andre tidspunkter, er de udenlandske porteføljeinvesteringer erhvervet med planer om at holde på aktivet i en længere periode.

På mange måder er en udenlandsk porteføljeinvesteringer ikke anderledes fra at købe investeringer, der er hjemlige i naturen. Investorer vil overveje finansielle situation for den enhed, der udsteder investeringen, måler potentialet for denne investering til at generere afkast over en bestemt periode, og overveje, hvilken type hændelser der kan opstå, som ville have en negativ indvirkning på vækstpotentiale den pågældende bedrift. Behandling af den lethed for handel aktivet, når og som ønsket vil også være en faktor, at investorerne vil vurdere, før du vælger at foretage købet.

Der er flere karakteristika, som har tendens til at definere karakteren af ​​udenlandske porteføljeinvesteringer. Typisk, investor har ikke lyst til at blive aktivt involveret i ledelsen af ​​aktivet. Desuden vil investeringen ikke give investor med bestemmende indflydelse i det udstedende selskab. , Mens antallet af erhvervede aktier kan være betydelige, vil aktierne ikke stilling investoren så han eller hun har stor kontrol over, hvordan udstederen driver forretning. Sammen med den noget hands-off karakter af et udenlandske porteføljeinvesteringer, kan der også være visse skattemæssige krav, som investor har både nationen, hvor aktiver er baseret på, og hans eller hendes eget hjemland.

Under de rette omstændigheder kan en udenlandsk porteføljeinvesteringer være en glimrende måde at generere en anstændig mængde tilbage i relativt kort tid. Dette er undertiden administreres af særlig opmærksom på de nuværende forhold på valutamarkedet. Hvis investoren kan bruge højre valuta til at gøre købet, derefter sælge den samme investering, når valutakurserne er i hans eller hendes fordel, er der chancen for at ikke kun tjene vender tilbage fra den opadgående bevægelse af investeringen sig selv, men også fra nuværende sats for udveksling mellem de to involverede valuta. Selv om denne type strategi kræver omhyggelig timing af både køb og salg, kan det endelige resultat være godt værd tid og kræfter.

Hvad er en Cash ISA-?
Hvad er Extension Pricing?
Hvad er en betalingsbalancens løbende poster?
Hvad er en obligation?
Hvad er investeringer Regnskab?
Hvad er en tilbagevenden Premium?
Hvad er det finansielle Management-processen?
Hvordan undgår jeg Payday Loan-svindel?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er dobbelt forsikring?
Hvad er en Fixed Income Hedge Fund?

Leave a Reply

trade online