Hvad er en udlodning?

Et udbytte distribution forekommer, når en virksomhed tilbyder en form for belønning til sine aktionærer, der overstiger værdien af ​​selskabets aktier. Virksomheder gør dette både at belønne loyalitet over nuværende aktionærer og for at tiltrække nye investorer. Udbytte fordeling kan komme i form af kontante betalinger, som kan geninvesteres i virksomheden eller ekstra aktier i bestanden. Det er vigtigt at bemærke, at virksomhederne er på ingen måde forpligtet til at give udbytte, og de kan skære dem ud i tider med finansiel uro.

Investorerne er generelt på udkig efter de bestande, der kan tilbyde dem de mest indtjeningspotentialet på den kapital, de investerer. Med hensyn til lagre, er dette potentiale normalt realiseres, når værdien af ​​bestanden går op, hvilket øger værdien af ​​aktier, der allerede ejes af investorer. Der er mange virksomheder, der kan forsøde den aftale for investorer ved at give dem løbende udbytte, der skaber eller anden form for indtægt for investorerne, uden at de behøver at sælge aktien. Udbytte fordeling er en måde for virksomhederne at være mere attraktiv for både aktionærer, de allerede har, og til investorerne, de ønsker at lokke.

Som et eksempel på, hvordan udbytte arbejde, forestille sig, at en virksomhed annoncerer, at den planlægger at give et udbytte på $ 10 US Dollars (USD) per aktie til sine investorer. En særlig investor har en i alt 1.000 aktier i selskabet. På tidspunktet for udbyttebetaling, ville investor modtage $ 10 USD for hver af hans 1000 aksjer, til et samlet udbytte på $ 10.000 USD.

Når udbytte distribution forekommer, nogle investorer skal du blot vælge at modtage den kontante udbetaling, som ankommer normalt i form af en check fra det selskab, der udbetaler udbytte. Andre kan vælge at geninvestere udbyttet i virksomheden, og derved tjene flere aktier. Dette vil gøre det næste udbyttebetaling eksponentielt mere værdifuld for disse investorer. Nogle virksomheder giver simpelthen ud af mere materiel til investorerne som en form for udbyttebetaling.

Der er ingen garanti, når en investor køber en bestemt bestand, at en udlodning af udbytte vil forekomme. Mange virksomheder har råd til udbytte, når de deres forretning boomer, men har ikke råd til dem, når tiderne er hårde, og de har ingen forpligtelse til at betale dem ud til investorerne. Da udbyttet er givet helt ud på foranledning af det pågældende selskab, kan en investor gøre forskning om virksomheden for at finde ud af, om det pålideligt giver udbytte. Udbytte historie viser, hvor mange udbytte blev givet ud fra en bestemt virksomhed, timingen af ​​udlodningerne, og det anførte beløb hver gang.

Hvad er en tilfældig Fee?
Hvad er en permanent virksomhed?
Hvad er effektiv Rente Amortisering?
Hvordan vælger jeg den bedste CFD-konto?
Hvad er konsekvenserne for afskærmning?
Hvad er en kredit profil?
Hvad er en skatteklasse?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktierne?
Hvad er en online pengeoverførsel?
Hvad er de forskellige typer af Credit Union Services?
Hvad er finansieringsoversigten metode?

Leave a Reply

trade online