Hvad er en udvikling af landdistrikterne realkreditlån?

En udvikling af landdistrikterne realkreditlån er et boliglån foretaget gennem eller garanteret af den amerikanske Department of Agriculture er (USDA) landdistriktsprogrammet. USDA fungerer som et direkte långiver for nogle lavindkomstlande blandt låntagere, og giver sikkerhed for andre lån til at gøre en långiver villig til at acceptere en låntager, der kan være en risiko under andre omstændigheder. Der er flere ejerboliger bistandsprogrammer løbe gennem landdistriktsprogrammet, herunder pantebreve, hjem forbedring lån, byggelån, og bevarelse lån.

USDA tilbyder et direkte hus lån for låntagere med lav eller meget lav indkomst, som giver penge til at købe eller bygge et hjem i et landdistrikt. En direkte lån kan også bruges til at lave reparationer og renoveringer til en eksisterende bolig, eller til at forberede en byggeplads. Ansøgere til denne type af lån, må ikke kunne få kredit hos andre kilder, men bør have råd til de afdrag på realkreditlån

betaling tilskud er til rådighed for nogle låntagere, dog. Lav indkomst defineres som mindre end 80% af median indkomsten for området, mens meget lav indkomst låntagerne tjener mindre end 50% af denne medianindkomsten.

For den garanterede udvikling af landdistrikterne pant, skal potentielle husejere planlægger at bruge i hjemmet som deres primære bopæl, og kan ikke tjene mere end 115% af medianindkomsten for området. Hjemmet skal være beskedne, ifølge USDA, og låntagerne skal have gode kredit. De kan have problemer med at få et almindeligt lån, som regel fordi de mangler en forudbetaling. Med en udvikling af landdistrikterne realkreditlån, kan de finansiere 100% af boligens købspris, og kan også bygge på omkostninger til reparation, hvis hjem har brug for arbejde.

Dette program giver mulighed for familier med behov for boliger, der har svært ved at finde det i landdistrikterne. De kan være involveret i aktiviteter i landdistrikterne såsom landbrug og lignende handler, afhængig af regionen. Med en udvikling af landdistrikterne realkreditlån, kan familier få adgang til bolig, når det ellers ville være lukket for dem. Pantet Udtrykket er 30 år eller længere, og långiver af garanterede pantebreve kan indstille detaljerne af renter og andre lånebetingelser på grundlag af markedsvilkårene, låntagers kredit, og andre faktorer. Lukning omkostninger ikke skal komme fra låntagers regnskab, og kan være en gave eller tilskud fra en anden kilde.

Hvis købere er potentielt berettiget til en udvikling af landdistrikterne realkreditlån, vil deres ejendomsmæglere eller realkreditmæglere ofte give dem information og bistand. Långivere kan også hjælpe, da de har interesse i at få lånet behandlet og lukke handlen. Låntagere i tvivl om, hvorvidt de opfylder betingelserne kan gøre nogle fremskridt i forskning for at lære mere om de muligheder og hvilken form for dokumentation, som de bliver nødt til at give. Det er vigtigt at være opmærksom på, at mens USDA bakker op garanterede lån, kan den ikke tvinge långivere at stamme lånet i første omgang. Långivere kan afvise låneansøgninger, hvis de har bekymringer om evnen til at tilbagebetale.

Grupper af fire til 12 familier, der ønsker at bygge boliger sammen kan kvalificere sig til en anderledes form for udvikling af landdistrikterne, pant, der tilbyder hjælp til byggeomkostningerne. Derudover reparation pantebreve er til rådighed for at gøre hjem sikkert for lav indkomst og ældre voksne. En anden type af realkreditlån giver midler til lokale organisationer om at hjælpe med omkostningerne ved hjemmet konservering, når husejere kan ikke bære disse omkostninger selv.

Hvad er genkøbsværdi?
Hvad er prisen for Sales?
Hvordan får jeg social sikring via Direct Deposit?
Hvad er Supplerende Health Insurance?
Hvad er en omvendt auktion?
Hvad er forbrugerundervisning gæld?
Hvad er barselsorlov Insurance?
Hvad betyder dage på markedet betyder?
Hvad er de forskellige typer af Pre-skattefradrag?
Hvad er finansiel misbrug?
Hvad er Mortgage Processing?

Leave a Reply

trade online