Hvad er en ufortjent Premium?

Præmiehensættelser er dele af præmier indsamlet af forsikringsselskaber i forvejen, men det er genstand for at vende tilbage til klienten, hvis dækning slutter før begrebet omfattet af præmien er færdig. Et præmiehensættelser kan returneres, når en forsikret element er erklæret en total tab, og dækning på dette punkt ikke længere er nødvendig. Det præmiehensættelser kan også returneres, hvis forsikringen udbyderen vælger at annullere dækning for en eller anden grund.

Et eksempel indebærer tilbagebetaling af en præmiehensættelser relateret til en auto forsikringspolice. Hvis kunden har betalt præmie for et år i forvejen, så oplever en total ødelæggelse af køretøjet fire måneder i denne periode, der er en god chance for, at forsikringen udbyderen vil vende tilbage to tredjedele af denne forudbetalt præmie. Udbyderen opbevarer kun den del af den årlige præmie, som dækningen var faktisk ydes.

Det er dog vigtigt at bemærke, at de bestemmelser, der findes i forsikringsaftalen regulerer vilkårene forbundet med returnering af en ufortjent præmie. Disse bestemmelser skal være i harmoni med regler og love gældende i det område, hvor dækningen er tilbudt. Afhængigt af indholdet af love, der gælder inden for et bestemt land eller stat, kan en særlig formel til beregning af størrelsen af ​​den ufortjente forsikringspræmien være påkrævet.

I nogle tilfælde kan en forsikring luftfartsselskab ikke være forpligtet til at udstede en præmiehensættelser tilbagebetaling. For eksempel, hvis forsikringstageren forfalskede oplysninger med henblik på at opnå forsikringsdækning, kan udbyderen ikke forpligtet til at tilbagebetale nogen del af opkrævede præmier, selv om de er teknisk ufortjent. De fleste politikker vil skitsere de betingelser der skal være opfyldt for at ansøge om og modtage de optjente dele af enhver præmie, der allerede udbetales til den forsikringsselskab.

Forsikringsselskaber er meget usandsynligt, at returnere en del af en ufortjent præmie, hvis forsikringstageren vælger at opsige dækningen uden synlig grund, eller af årsager, såsom et ønske om at sikre en lignende politik med et andet forsikringsselskab. Af denne grund vælger mange mennesker til at vente indtil den tidsperiode, der er omfattet af den sidste betalte præmie nærmer sig, før du tænder virksomheder til auto, sundhed og andre former for forsikringsdækning. Hvis den forsikrede kan bevise, at udbyderen har undladt at ære de vilkår og betingelser findes i bestemmelserne i den politik, der er en god chance for, at ubrugte del af præmien vil blive refunderet.

Hvad Er Commodity Channel Index?
Hvad er Working Capital?
Hvad er lukkede Credit?
Hvad er en Fixed Income Hedge Fund?
Hvad er Materielle Net Worth?
Hvad er en eksogen variabel?
Hvad er en Obligationsindehaver?
Hvad er Budget Varians?
Hvad er et strukturtilpasningsprogram?
Hvad er indhold frem for form?
Hvad er personlig Umbrella Forsikring?

Leave a Reply

trade online