Hvad er en undervands realkreditlån?

Underwater realkreditlån er pant arrangementer, der effektivt forlader ejer med mere gæld på ejendommen end den aktuelle markedsværdi. Generelt vil en undersøisk pant situation ikke opstå, når en køber tager et første pant. Betingelsen tendens til at opstå, når en anden eller tredje realkreditlån er taget ud, og hvis faktorer inden for området årsagen ejendommen at afskrive i værdi uventet.

En af de mest almindelige måder at komme ind et undersøisk pant situation, er, når en boligejer vælger at refinansiere et eksisterende realkreditlån. Långivere kan tilbyde mulighed for at låne på de eksisterende egenkapital i ejendommen. I nogle tilfælde kan dette være en brugbar mulighed, forudsat der er en stor mængde af egenkapitalen bygget op. Men hvis mængden af ​​egenkapitalen er relativt lille, kan denne løsning hurtigt føre til et gældsniveau på ejendommen, der overstiger den aktuelle markedsværdi. Når dette sker, ejendommens ejer, er det væsentlige i en undersøisk pant situation.

En anden almindelig måde, at realkreditlån tage på en undersøisk aspekt er forskydninger i ejendomsværdier. Når omklassificering eller andre ændringer i området finde sted, er der mulighed for, at markedsværdien for ejendommen vil falde til under summen af ​​de nuværende udestående realkreditlån. Dette hovedsageligt opretter en situation, hvor ejeren ikke ville være i stand til at sælge ejendommen for nok indtægter til at betale alle de nuværende gældsætning.

I nogle tilfælde tager en undersøisk pant situation, sted, fordi boligejer vælger at overbelaste den belåning af ejendommen. For eksempel er der mange långivere, der vil udvide tredjedel pant på grundlag af den kredit historie og jobsikkerhed af ansøgeren. Men hvis ejeren mister sit job og ikke er i stand til at holde op betalingerne på alle udestående realkreditlån, den tredje pant effektivt placerer finanser på ejeren i en undersøisk situation.

En bolig stykket kan også oprette en undersøisk pant situation. Når der er en efterspørgsel efter levende rum, der overstiger antallet af enheder til rådighed i området, vil priserne for alle boliger stige markant. Slutresultatet er, at markedet midlertidigt værdier stige, og realkreditlån er taget ud for at møde de nuværende priser. Når stykket er overstået og markedsværdi falder, er ejere tilbage på grund mere på deres hjem end ejendommen er faktisk værd. På dette tidspunkt, vil ejeren finder det næsten umuligt at sælge ejendommen for nok til at dække udgifterne til realkreditlån, og kan være mere tilbøjelige til standard.

Hvad er de bedste måder at sænke en gas-og elregning?
Hvordan evaluerer jeg Stock ydeevne?
Hvordan beregner jeg nulkuponobligation Yield?
Hvad er en multiple-Step Resultatopgørelse?
Hvad er en Microfinance Bank?
Hvad er Capital Effektivitet?
Hvad er de bedste tip til at købe Call Options?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting-software?
Hvad er involveret i Advanced Financial Accounting?
Er elektroniske pengeoverførsler Safe?
Hvad er Cash Credit?

Leave a Reply

trade online