Hvad er en Undervisningen Tax Credit?

En undervisning skattelettelsen er en føderal skattelettelse, som folk kan bruge, hvis de betaler kollegium undervisningsafgifter. Det giver eleverne mulighed for at trække et sæt del af college omkostningerne fra de indkomstskatter, de betaler. Svarende til en føderal skattefradrag, vil en skattelettelse reducerer mængden af ​​betalt afgift, men skattelettelser er forskellige, idet de trækkes fra de faktiske indkomstskat, mens skattefradrag trækkes fra de samlede indtægter, der bliver beskattet. Mange forældre vil drage fordel af en undervisningen skattelettelse, hvis de har hævdet deres barn som en afhængig og i øjeblikket betaler en del af eller hele deres barns undervisning. College studerende, der ikke er hævet som pårørende ved deres forældre kan gøre krav på undervisning skattefradrag for sig selv.

Der er to hovedtyper af undervisning skattefradrag: Amerikansk mulighed for kreditter og livslang læring kreditter. Amerikanske mulighed for kreditter vil give dem, som betaler for de videregående uddannelser for at trække op til $ 2.500 US Dollars (USD) fra den skat, de betaler hvert år. Denne skole skattefradrag kan kræves én gang om året for hver afhængige indskrevet ved en anerkendt bachelor-institution, og det kan kræves for højst fire år. Derudover skal den studerende være indskrevet på mindst halv tid, og den samlede indkomst skal være på eller under 180000 $ USD for et ægtepar arkivering fællesskab, og under $ 90,000 USD for en enkelt person. Andre bestemmelser indeholde dokumentation for uddannelsesmæssige udgifter og mangel på nogen felonies eller narkotikarelaterede overbevisning.

Lifetime lære kreditter den anden form for undervisning skattefradrag til rådighed for folk betale for omkostningerne for uddannelse. Disse personlige skattefradrag tillade et fradrag på op til $ 2.000 USD pr vende tilbage. Bruttoindkomsten der kræves for at være berettiget til en livslang læring kredit er $ 120000 USD, hvis gift og arkivering fællesskab, og $ 60000 USD, hvis single. Drug overbevisning er tilladt, behøver eleverne ikke at være tilmeldt et sæt antal kurser, og skattefradraget kan gøres gældende for et ubegrænset antal år. En anden forskel fra den amerikanske mulighed for kredit er manglende evne til at modtage en tilbagebetaling af skat

selv om 40% af den amerikanske mulighed kredit kan refunderes, kan dem, der hævder de livslang læring kredit ikke modtager skattefri tilbagebetaling, hvis undervisningen skattefradraget overstiger deres indkomstskat.

Skatteyderne kan ikke påberåbe flere livslang læring kreditter til flere børn, men de kan vælge at kombinere livslang læring med amerikanske mulighed for skattefradrag. For eksempel kan et par vælge at kræve en amerikansk mulighed æren for et barn og et helt liv at lære kredit for deres andet barn. Både skatte-kreditter kan dog ikke kombineres for samme barn, og forældrene skal vælge den ene eller den anden, hvis de kun har ét barn indskrevet på universitetet.

Hvad er en usikrede lån?
Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er det bedste tip til at investere i obligationer?
Hvad er de bedste tips til at købe ædelmetaller?
Hvad er Konkurs Svig?
Hvad er en Margin Loan?
Hvad er midlertidig ægtefællebidrag?
Hvad laver en Short Sale Negotiator Do?
Hvad er en investering Forslag?
Hvad er de kvalifikationer for Food frimærker?
Hvad er det bedste middel til at håndtere en Forsikring tvist?

Leave a Reply

trade online