Hvad er en usikrede lån?

En usikrede lån er et lån, opnås uden sikkerhedsstillelse. En person få en usikrede lån er indforstået med at betale lånet tilbage inden for en fastsat periode og tegn dokumenter, der attesterer dette. Denne type lån kan også kaldes en underskrift lån.

Den enkleste usikrede lån er et personligt lån fra en ven eller et familiemedlem med en IOU som underskrivelse af aftale om at betale lånet tilbage. Denne form for usikrede lån, bør være velovervejet om man er långiver eller låntager. Store beløb, der endnu ikke er betalt, kan være til skade for relationer med familie eller venner. Enten långiver eller låntager kan være utilfreds med den hastighed, hvormed lånet er ved at blive betalt, og der er meget lidt brug, men småkrav domstol, hvis lånet bliver betalt.

En anden almindelig form for usikrede lån er et køb foretaget på et kreditkort. Hver gang en person foretager et kreditkort køb, at han eller hun underskriver en form, der tillader betaling og står som en aftale om at betale lånte penge. Når personen har opnået det kreditkort, er vilkårene og størrelsen af ​​lånet forudbestemt.

Brug af kortet repræsenterer aftale til vilkår kreditkortselskabet kan sæt. Pengene er ikke lånt på grundlag af sikkerhed, såsom hjem eller ejendom ejerskab. Kreditkortselskabet blot har låntagers aftale om at betale eventuelle lånte midler. Hvis lånet ikke betales i rette tid, kan yderligere gebyrer vurderes, kan kontoen blive sendt til samlinger, og retssager kan tages mod låntageren.

Skulle låntager ikke er i stand til at betale lånet tilbage på grund af en betydelig reduktion i økonomiske velbefindende, kan hævde konkurs stoppe indsamlingen. Kreditkortselskabet kan ikke, i de fleste tilfælde kræve, at låntager sælge alle aktiver han eller hun ejer til at betale lånet, når konkursen er blevet hævdet. Dog kan hævde konkurs alvorligt skade kreditvurderinger og gøre bankerne mindre villige til at tilbyde en person en usikrede lån i fremtiden.

Bankerne kan også tilbyde en usikrede lån til en låntager. Normalt, både banker og kreditkortselskaber vurdere af låntagers kreditværdighed, før udlevering kontanter uden sikkerhedsstillelse. De, der har lavere kredit score har en tendens til at have mindre held at få en usikrede lån, og hvis de kan få en, kan de blive vurderet høje renter, da långiver tager mere af en risiko.

Normalt en usikrede lån er for et mindre beløb, måske for en enkelt gang medicinsk gebyr eller en ferie. Når en kredit er godt, shoppe rundt efter de bedste renter for en usikrede lån er tilrådeligt. Ofte er de bedste priser for en usikrede lån, der udbydes gennem kreditforeninger. Hvis man har en eksisterende konto hos Credit Union, at opnå en usikrede lån bør ikke være problematisk.

Hvordan jeg remortgage med dårlig kredit?
Hvordan skal jeg øge min Line of Credit?
Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er garneret Løn?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er en velgørende Endowment?
Hvad er en afvigelse Skat?
Hvad er Warehousing?
Hvad er et IOU?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvad er en justeret kontooversigt?

Leave a Reply

trade online