Hvad er en Vantage Score?

Den Vantage Score, teknisk stavet VantageScore, er en rating system udviklet af top tre kreditoplysningsbureauer: Experian, Equifax, og TransUnion. Det blev skabt for at direkte konkurrere med Fair Isaac Corporation Fico ® Score, hvilket er i øjeblikket den mest udbredte og faktureringsgebyr. Selvom de tre agenturer, der er ansvarlig for det nye system tout er lige så overlegen i forhold til det eksisterende Fico ® system, mange analytikere er skeptiske, at det giver noget nyt.

Fair Isaac har været i drift forskellige kreditrisiko score systemer siden 1950’erne, og det er både den ældste og mest udbredte kredit analysesystem. Den kredit rapport industrien har eksploderet i det seneste årti, med enkeltpersoner betaler præmie gebyrer for at få up-to-date adgang til deres kredit rapporter og scoringer. Dette er til dels på grund af den meget lettere tilgængelighed, der nu eksisterer som følge af internettet, og at en stigende bekymring på den del af forbrugerne til at spore deres kredit score. Gennem indføre Vantage Score, er de tre øverste kreditoplysningsbureauer ingen tvivl om, i håb om at kræve en del af overskuddet fra en industri, som de allerede giver dataene.

Den eksisterende Fico ® score satser den enkeltes kredit pålidelighed på en skala fra fra 300 til 850, idet der tages hensyn til faktorer som procentdel af kredit, der anvendes, antallet af kreditlinjer åben, kriminelle betalinger, og de former for kredit involveret. Selv om algoritmen til beregning af en Fico ® Resultat er ikke gennemskueligt, Fair Isaac giver generelle retningslinjer, at lade individer få en fornemmelse for, hvorfor deres score er, hvor det er, og hvad de kan gøre for at hæve deres score i fremtiden. Den Vantage Score satser en persons kredit fra 501 til 990, og på samme tid giver den enkelte et brev karakter fra A til F. Det system, som Vantage Score bruger til at beregne denne rating er i øjeblikket ikke oplyst, hvilket fører til en vis kritik, at forbedring af ens Vantage Score er mere et hit-and-miss affære end at forbedre ens Fico ® Score.

Forbrugerne kan købe deres Vantage Score gennem en af ​​de tre store selskaber, som alle bruger den samme algoritme til bestemmelse af den endelige Vantage Score. Fordi de data, de bruger kan have små afvigelser, dog må det forventes, at ens Vantage Score kan variere lidt mellem de tre instanser. Sidste ende er til gavn for Vantage Score systemet tilbyder over Fico ® Score-systemet synes at være stort set illusoriske. Selv om kreditoplysningsbureauer tout deres brev klasse-system som værende lettere at forstå og præsentere ensartethed af oplysninger, som en stor bonus, i virkeligheden, er bogstavet klasse en simpel konvertering fra det numeriske score, og Fico ® Resultat altid har tilbudt det samme ensartethed. Mens Vantage Score måske se en vis succes på grund af sværvægterne bag sig, vil det sandsynligvis eksistere side om side med Fico ® Score i mange år fremover.

Hvad er de forskellige typer af mindstelønnen politik?
Hvad er fordelene ved at investere i Wine?
Hvordan køber jeg Palladium?
Hvad er en revision?
Hvad er en elektronisk pengeoverførsel?
Hvad er en Z-score?
Hvad er paradenummer?
Hvad er Formueindkomst?
Hvad er en Swap Curve?
Hvad er de forskellige typer af Option Trading Strategies?
Hvad er de forskellige typer investeringsfonde?

Leave a Reply

trade online