Hvad er en variabel rente realkreditlån?

En variabel sats pant, også kaldet en flydende eller justerbar realkreditlån, er en type af fast ejendom lån, der giver den rente, som afspejler markedet. Det betyder, at renten vil variere over tid og kan øge eller nedsætte betalinger afhængigt af markedet ydeevne. Variabelt forrentede realkreditlån er ofte et alternativ til fastforrentede realkreditlån, som har en tendens til at starte på en højere rente, men ikke svinger over tid. Mens en variabel rente realkreditlån potentielt kan skabe besparelser, kan låntagere finde sig selv i alvorlig risiko for misligholdelse og afskærmning burde renten stige hus betalinger over et overkommeligt niveau.

En af de vigtigste årsager til, at en person kan vælge et variabelt forrentede realkreditlån er lav indledende rente. Typisk være langt under et fastforrentet realkreditlån, kan den indledende sats sikre, at betalinger er meget lav for de første par måneder eller endda år af et pant tilbagebetaling. Dette kan åbne boligmarkedet dem, som ikke har råd til fastforrentede betalinger, som normalt starter højere på grund af renten. Mens folk kan være opmærksomme på, at renten vil stige over tid, kan de også antage, at deres indkomst vil stige så godt, at holde betalinger håndterbar.

Fleksibiliteten i en variabel rente realkreditlån kan også arbejde til fordel for visse købere. Fastforrentede realkreditlån tendens til at have begrænset løbetid på 15 eller 30 år. Med en variabel sats pant, kan en køber være i stand til at forhandle andre vilkår, samt længden af ​​den indledende rente. For folk, der planlægger at genoprette og videresælge et hus eller for dem, der forventer en arv, der vil give dem mulighed for at betale pant, før satser gå op, kan en variabel rente realkreditlån være en god mulighed.

Flydende realkreditlån har den ulempe at være mere kompliceret at forstå end deres fastforrentede alternativer. Når man overvejer fastforrentede boliglån, kan en låntager blot estimere betalinger baseret på størrelsen og varigheden af ​​lånet og den indstillede rente. Med justerbar realkreditlån, er det vigtigt at vide, hvor længe den indledende sats varer, hvor ofte og hvor renten kan hæves, hvad der indikerer en kommende stigning eller nedsættelse af satserne, og den sats loftet. For folk, der ikke er pant eller finansielle eksperter, kan den simple tilgængeligheden af ​​så mange muligheder og kriterier være meget forvirrende.

Den største ulempe ved en variabel rente realkreditlån er, at renter, over tid, har tendens til at stige. Den massive opsving af tvangsauktioner i kølvandet på finanskrisen i 2008 var i høj grad relateret til skyhøje renter, der foretog betalinger umuligt for låntagere med en flydende realkreditlån og lav egenkapital niveauer. Af denne grund er det vigtigt at se på den interesse loftet i en variabel rente realkreditlån, hvilket er det højeste niveau en rente er lovligt at nå

Hvis en låntager har råd til betaling med renter på loftet, derefter pant kan være en god handel.

Hvad er Producent kuponer?
Hvad er en usance Letter of Credit?
Hvad er en rabat kupon?
Hvad er et lån Servicer?
Hvad er Regnskab Data?
Hvad er en Credit Management System?
Hvad er en remburs?
Hvad er Fixed Income instrumenter?
Hvad er ulykke Bilforsikring?
Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?
Hvad er en udenlandsk skattefradrag?

Leave a Reply

trade online