Hvad er Endowment vildledende markedsføring?

Endowment vildledende markedsføring er et fænomen, der finder sted, når anden form for begavelse er solgt til en kunde uden at fastsætte, at klienten med alle de oplysninger, der kræves for at træffe en informeret beslutning om købet. Udtrykket er meget udbredt i lande, der giver for salg af hvad der er kendt som kapitalforsikring, en type forsikring beskyttelse, der skal forstås som støtte med pote hjem realkreditlån. Der er en række måder at engagere sig i begavelse vildledende markedsføring og skabe en situation, hvor kunderne faktisk ikke har de fordele, de formodes at indgå i form af forsikring aftale.

Et af de mere almindelige eksempler på, hvordan begavelse vildledende markedsføring kommer om, er forvanskning af, hvad kapitalforsikring gør, og giver ikke i vejen for beskyttelse. Med dette scenario, var garanti gjort, som ikke nødvendigvis afspejles i de vilkår og betingelser, der findes i forsikringsaftalen. De forskelle er kun fundet senere en, nogle gange, når homeowner søger at indgive en klage, og finder det er forkastet.

En anden situation, hvor begavelse vildledende markedsføring opstår, er ikke til opgave at rådgive kunden, at andre finansielle produkter er tilgængelige som ville udrette lignende ender. Her situationen hviler på svigt af sælgeren til at hjælpe kunden at forstå hans eller hendes muligheder i bedre detaljer, hvilket gør det lettere at sammenligne forskellige produkter og endelig vælge en, der sandsynligvis vil give det ønskede dækningsområde.

Endowment vildledende markedsføring kan også være til stede i situationer, hvor en långiver gør sikre kapitalforsikring en nødvendighed for at opnå boligfinansiering. Dette kan gå hånd i hånd med den indsats for ikke at informere kunden om andre indstillinger, der ville fungere lige så godt. I dette scenario, er kunden sandsynligvis vil gå videre og købe forsikring, tænker, at der ikke er nogen anden måde at få pant.

Det grundlæggende i begavelse vildledende markedsføring alle spor tilbage til den fejlslagne sælgeren til korrekt informere køber om, hvorfor dækning er nødvendig, hvad det giver, og hvilke andre muligheder kan være til rådighed. Til tider kan det vildledende markedsføring finde sted, fordi agenter og andre sælgere selv kan være misinformeret, der fører til dem der passerer på ufuldstændige eller urigtige oplysninger til deres kunder. Til andre tider opstår vildledende markedsføring på grund et bevidst forsøg på at udelade data, at kunden behøver for at træffe en beslutning. Med begge situationer, i sidste ende kunden betaler prisen, nogle gange til det punkt, ikke kun at miste penge på præmier for dækning, der er mere eller mindre værdiløse for dem, men også måske endda sætte deres evne til at afslutte betale pant engagement i fare .

Hvad er SMS Banking?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?
Hvad er Ejendom skade?
Hvad er en delvis betaling?
Hvad er begivenhed Sponsorering?
Hvad er de bedste tip til Valuta Spread Betting?
Hvad er en kassekredit?
Hvad er en afsluttende erklæring?
Hvad er en Treasury Bill?
Hvad er indskudt kapital?
Hvad er et spild Asset?

Leave a Reply

trade online