Hvad er erfaring Rating?

Oplev rating er en form for evaluering, der undertiden bruges til at bestemme prisen på forskellige varer og tjenester, baseret på historiske data indsamlet på køberen eller ansøgeren. Denne type bedømmelse proces er ofte brugt som forsikringsselskaberne at vurdere de relevante oplysninger, der indsamles om enkeltpersoner eller virksomheder, der søger en form for forsikring, som gør det muligt at bestemme de samlede omkostninger og fordelingen af ​​de månedlige præmier, at det forsikringsselskab er villig til at omfatte ansøgeren. Processen med en oplevelse vurdering kan bidrage til lavere omkostninger for ansøgeren eller kan føre til højere omkostninger, som udbyderen søger at minimere den formodede risiko ved at drive forretning med kunden.

Den mest almindelige anvendelse af en oplevelse Ratingen opstår, når forsikringsselskaber er at vurdere ansøgningerne fra potentielle kunder. Som en del af processen, vil udbyderen se på baggrund af ansøgerens og identificere alle oplysninger, der kunne have en vis indvirkning på forholdet, især potentiale, der fører til krav om dækning på et senere tidspunkt. For eksempel vil mange sygesikring virksomheder fokuserer på alle vigtige sundhedsspørgsmål, at ansøgeren har oplevet i fortiden, samt eventuelle igangværende betingelser, der var diagnosticeret før forsikring ansøgning. Baseret på detaljerne samlet og evalueret, kan den vurdering tyder på, at ansøgeren udgør en rimelig risiko og kan sikre forsikring til rimelige priser. I andre tilfælde kan opleve vurdering viser, at risikoen for udbyderen er for stor, og ansøgningen vil blive afvist.

Ikke alle situationer, hvor en oplevelse Ratingen er brugt har at gøre med at identificere faktorer, der kan diskvalificere ansøgeren eller i det mindste sted, som kandidat i en højere risikogruppe. I nogle tilfælde vil udbyderne kigge efter tegn på historiske data, som angiver ansøgeren er en udmærket risiko. For eksempel havde en ansøger til auto forsikring, der ikke har været involveret i en ulykke eller endda trafik citationer i de sidste mange år, vil sandsynligvis blive et ønskværdigt klient til en bilforsikring udbyder. Baseret på den nøjagtige vurdering, at resultaterne fra evalueringen, kan ansøgeren kvalificere sig til rabatter på standardpriser at oversætte til meget lave præmier for en stor del af dækningen.

Den mekanik, hvordan en oplevelse sættes sammen vil variere lidt, er baseret på alle statslige love og regler, der gælder for udvidelsen af ​​forsikringsdækning, og de kriterier, som udbyderen har identificeret som afgørende for vurdering af ansøgninger. Ved hjælp af et klassificeringssystem for at kvalificere programmer og endda til at evaluere status for nuværende kunder, gør forsikringsselskab det muligt at undgå tegningsgaranti politikker, der i sidste ende koste en masse penge, og vil sandsynligvis resultere i nødvendigheden af ​​at hæve præmierne for andre kunder For at udligne denne pris. Ud fra dette perspektiv, ikke kun brug af en oplevelse bedømmelse fordele udbyderen, men hver nuværende kunde hos den pågældende leverandør.

Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?
Hvordan Skat Fradrag arbejde?
Hvad er en Subledger?
Hvad er et stop Order?
Hvad er et Lien?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er den bedste måde at gøre ægtefællebidrag betalinger?
Hvad er en simpel forrentet lån?
Hvad er en skat Roll?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er personlig rigdom?

Leave a Reply

trade online