Hvad er estimeret skat betalinger?

Beregnet skat betalinger er betalinger til en regering skat bord på ubeskattede men skattepligtige indkomst. Dette omfatter penge lavet af ting som investeringer, indsamlet leje, lotto gevinster, selvstændig entreprenør arbejde eller indtjening fra en enkeltmandsvirksomhed. Hvis indtjeningen overstiger mere end et par tusind dollars om året, og lønmodtager betalt skat året før, så han eller hun kan være nødvendigt at foretage skønnet skattebetalinger på kvartalsbasis til organer som Internal Revenue Service (IRS), for at undgå bøder og også for at undgå enorme skat regninger ved slutningen af ​​året.

For at finde ud af anslået skattebetalinger, de enkelte filers på USA bruger en form kaldet 1040-ES. Virksomheder bruger en tilsvarende form, der kaldes 1120-W. Den 1040-ES svarer til en almindelig 1040, og skatteydere vil vurdere deres skatte ved at kigge på deres disponible fradrag og deres skatteklasse. Mange mennesker bruger denne formular én gang for at skabe et skud på mål tal for deres ansvar, og i de efterfølgende år, hvis deres indkomst ikke ændre sig dramatisk de bruger tallene fra det foregående år, eventuelt at tilføje på en lidt mere i hver betaling at tage højde for mindre stigninger i indtægter.

Det er heller ikke altid nødvendigt at foretage skønnet skattebetalinger. Hvis du er i det forløbne år, en persons indkomst, var ikke omfattet af skatter efter alle fradrag blev foretaget, kan de ikke skal betale kvartalsvis skatter. For at kvalificere sig til dette i USA, skal skatteyderne også have været borgere hele året og havde en afgiftsperiode, der varede 12 måneder. På den anden side, kan nogle personer eller selskaber foretrækker at indberette kvartalsvise skatter baseret på de formularer, fordi de kan mere præcist afspejler de faktiske skat beløb for år og slutter i lavere sandsynlighed for, at årlige skatter skal betales, også.

Begrebet kvartalsvise skal defineres, fordi der er bøder og gebyrer forbundet med at undlade at foretage skønnet skattebetalinger for kvalificerede lønmodtagere. IRS ikke bryde op kvartaler jævnt. Forfaldstidspunkter for skatter falder i april, juni, september og januar. Der er kun to måneder mellem april og juni betalinger. Også, kan skatteyderne foretage to betalinger i april, fordi de stadig nødt til at indsende en årlige selvangivelse. Hvis de skønnes for lav, kan de skylder afgifter for det foregående år, i tillæg til skattebetalinger for den første del af indeværende år.

Estimering skyldte penge har den fordel, at man undgår store betalinger ved udgangen af ​​året. Skatteyderne bør altid holde strøm på reglerne for skatte-indsamling agenturer til at afgøre om de skal vurdere skatter og betale kvartalsvis. Filing denne blanket fire gange om året ud over et årligt formular skaber en papirarbejde byrde, og mange folk spørger revisorer eller finansielle konsulenter til at udfylde disse formularer i stedet.

Hvad er bruger-gebyrer?
Hvad er intern finansiering?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Indien?
Hvad er Jumbo realkreditlån?
Hvad er tidligt Stage Venture Capital?
Hvad er Net indkomst?
Hvordan kan jeg skære udgifterne ned?
Hvad er en aktuel Dollar BNP?
Hvordan beregner jeg nulkuponobligation Yield?
Hvad er Stock derivater?
Hvad er et porteføljeselskab?

Leave a Reply

trade online