Hvad er et afskrivningsberettiget koste?

Afskrivningsberettigede omkostninger er den originale eller bestille værdien af ​​et aktiv mindre dens nyværdi. Forskellen mellem disse to tal er udgiftsført over hele brugstid af aktivet. Virksomheder bruger afskrivninger for at undgå omkostningsførsel hele kostpris for et aktiv på en gang. Da virksomheden forventer at anvende aktivet over en længere periode, er en bedre repræsentation af brugen beregning af afskrivningsberettigede omkostninger og langsomt udgiftsføring dette beløb hver måned.

Anlægsaktiver normalt omfatte elementer såsom bygninger, køretøjer, udstyr

maskiner og computere er andre eksempler. De fleste virksomheder køber disse ting sjældent som de forventer hver især at vare en betydelig mængde tid. Den historiske dollar betalte beløb figuren, at virksomhederne vil optage for anlægsaktiver i deres generelle ledgers. Dette beløb i dollar er udgangspunktet for fastsættelse afskrivningsberettigede omkostninger. De to andre tal er de levetid og scrapværdi.

Levetiden af ​​et aktiv er det antal år, virksomheden forventer at anvende aktivet. Nationale regnskabsstandarder eller statslige skattemyndigheder kan levere standard levetid estimater for forskellige grupper af aktiver. Dette giver et udgangspunkt for alle virksomheder at anvende ved beregning af afskrivningsberettigede omkostninger. Have standard levetid tal giver også mulighed for investorer til at have en vis forventning om levetid af aktiver mellem forskellige virksomheder. Skat agenturer bruger standard levetid for nem rapportering årlige selskabsskatten.

Den nyværdi er det beløb, en virksomhed kan tjene, når de sælger en helt brugt aktiv. Den grundlæggende formel for dette tal er markedsværdien af ​​den gamle aktiv. For eksempel kan en varevogn med en syv-årig brugstid blive solgt for $ 5.000 US Dollars (USD) i slutningen af ​​dets levetid. Dette tal repræsenterer den historiske salgspris for levering lastbiler på en vis alder og med visse miles. Virksomheden trækker dette beløb fra den bogførte værdi til at bestemme den oprindelige afskrivningsberettigede udgifterne til lastbilen.

Nogle aktiver kan ikke have en scrapværdi. Virksomheder køber bestemte formueværdier til fremstilling af disse processer kan være ude af stand til at sælge dem ved afslutningen af ​​livet. Andre gange, vil selskabet bruge aktivet til det punkt, hvor ingen værdi tilbage. Den afskrivningsberettigede aktivets kostpris så er dens fulde oprindelige kostpris eller indre værdi. Dette gør det muligt for virksomheden at have en højere årlige afskrivninger, som opvejer manglen på en nyværdi.

Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er de forskellige typer af Building Society lån?
Hvad er en betalte udbytteskat?
Hvad Er finanspolitisk konsolidering?
Hvad er en Microfinance Bank?
Hvad er Captive Insurance?
Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvad er Estate Regnskab?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management gebyrer?
Hvad er forbrugerundervisning interesse?

Leave a Reply

trade online