Hvad er et aktuelt kupon?

Den aktuelle kupon er et begreb, der anvendes til at beskrive en bestemt til at blive annonceret pant bakkes sikkerhed med en aktuel leverance måned. Den sikkerhed, der handler tættest på pari uden at gå over par er udpeget som den aktuelle kupon. En kupon er rentebetalingen på et lån, og nuværende refererer til et instrument, der er i gang markedsrente. Tilsammen betyder det, at den nuværende kuponen pant bakkes sikkerhed har den rente, der mest præcist afspejler den nuværende tilstand af markedet.

En pant backed security er en form for gældsinstrument udstedt af tre enheder: Fannie Mae, Freddie Mac og regeringen National Mortgage Association, som også kaldes Ginnie Mae. Disse institutioner tage de penge, som investorerne betaler for pant backed securities og bruge det til at købe boliglån. De danner deres pant beholdninger i puljer, og de værdipapirer, som de sælger garanterer betalinger til indehavere baseret på betalinger foretaget af låntagere i den underliggende realkreditlån. Dette gør det muligt for investorer at sætte penge ind på boliglån uden direkte at forhandle med låntagerne. Mortgage-backed securities er let handles, så de danner et sekundært marked for boliglån, hvor investorer kan handle med værdipapirer på måder, der afspejler deres forventninger om fremtiden for markedet.

Den aktuelle kupon sikkerhed skal være en til at blive annonceret, eller TBA, pant backed security. Denne kvalifikation betyder, at puljen af ​​realkreditlån, der vil tilbage sikkerheden ikke er blevet tildelt, selv om kontrakten er ved at blive lavet. Dette skyldes, at pant backed security udstedende myndighed kan skrive nye lån i mellem tidspunktet for kontraktens arrangement og leveringsdato. De pantebreve, vil dog være temmelig aktuelle på grund af den specifikation, at den nuværende kuponen sikkerhed skal leveres inden for den måned.

At afgøre, hvilken sikkerhed er det aktuelle kupon, er det nødvendigt at kende den pålydende værdi af realkreditlån. Den pålydende værdi er summen af ​​de udestående hovedstol på det underliggende realkreditlån. Med ældre værdipapirer, kan dette gøres afhænger af, hvor mange forudbetalinger er lavet i en given pool. Pantet bakkes sikkerhed er TBA, således pant poolen, men stadig i planlægningsfasen, er fuld: ingen af ​​låntagerne har haft en chance for at forudbetale. Det betyder, at den pålydende værdi af sikkerhed er et forudbestemt beløb, som institutionen vil opfylde ved at vælge realkreditlån med passende hovedstole.

Den aktuelle kupon er af interesse for investorer, fordi det afspejler situationen i realkreditmarkedet. Det akkumuleres alle de erhvervsdrivendes viden om realkreditlån at give en kortfattet rapport om, hvad de mener messen for nye realkreditlån skal være. Långivere refererer til den aktuelle kupon sikkerhed rentesats ved baseline sats, når de skriver realkreditlån.

Hvad er Franchises?
Hvordan får jeg en handels-rabat?
Hvad er en Undervisningen Tax Credit?
Hvad er en Deed Transfer?
Hvad er Hedge Accounting?
Hvad er Reverse realkreditlån?
Hvad er en direkte Bank?
Hvad er en købsordre?
Hvad er en Superannuation Scheme?
Hvad er en titel Binder?
Hvad er en Titelsøgning?

Leave a Reply

trade online