Hvad er et automatisk udbetaling?

Der er to primære definitioner af en automatisk tilbagetrækning. Den første er en aftale inden for et investeringsforeninger program, hvor investor, eller aktionær, vælger at modtage faste månedlige eller kvartalsvise betalinger, der stammer fra udbyttet af hans eller hendes investeringer. Den anden form for automatisk tilbagetrækning er den automatiske overførsel af penge fra en konto til en anden

dvs. fra sin checkkonto til et selskab i betaling af en regning, eller fra sin checkkonto ind i ens opsparingskonto. Denne anden definition er emnet for denne artikel.

En af de mest almindelige anvendelser af en automatisk tilbagetrækning er at oprette en automatisk månedlig faktura betaling. Kunden giver virksomheden adgang til sin bankkonto og hæve penge, som kan finde sted en gang om måneden eller hver anden uge, med henblik på at betale en regning. Beløbet for den tilbagetrækning kan være et fast beløb, som med et realkreditlån eller bil betalingen, eller det kan variere fra måned til måned, såsom en telefonregning eller elregningen.

Når du opretter en automatisk betaling af regninger med en virksomhed, er det især vigtigt at huske, at selv hvis virksomheden laver en fejl en måned, og afgifter for meget på et lovforslag, vil dette beløb stadig være automatisk trækkes tilbage. Den downside til dette er, at det er nødvendigt at have en vis buffer i checkkonto, skal en fejl opstår. Dette vil forhindre enhver overtræk gebyrer. Husk på, at bruger-fejl er også muligt, og det er ansvar kontohaver for at sikre, at der er penge nok på en konto til dækning af udbetalinger.

En anden måde at bruge automatisk tilbagetrækning er med en opsparingskonto. Man kan vælge at have et vist beløb, der tages ud af en checkkonto på en bestemt dag hver måned, eller endda efter hver lønseddel, og indsat på en opsparingskonto. Nogle mennesker finder det meget lettere at spare penge denne måde, når det er en automatisk proces. Automatisk udbetalinger og indskud kan også være nyttige for pension og investering konti. De fleste banker giver brugerne mulighed for at oprette automatiske overførsler mellem konti på enhver tidsplan, de vælger.

For at opsætte automatisk tilbagekaldelse for regningen betalinger, er det generelt muligt blot at tillade en virksomhed direkte at tage penge hver måned ved at underskrive en frigivelse form. Ved opsætning af automatiske overførsler mellem konti, vil det sandsynligvis blive nødvendigt at besøge banken i person. Brug af automatiske udbetalinger kan spare tid ved at eliminere den tid at skrive checks eller e-mail-regninger, men sørg for at holde nøje styr på det beløb, der trækkes tilbage, og eventuelle gebyrer, der vurderes at undgå at miste penge eller overbetale.

Hvad er rejseforsikring?
Hvad er et nedskrevne værdi?
Hvad er en dyrebar Metals IRA?
Hvad er Return On Investment?
Hvad er Køb Money Sikkerhed interesse?
Hvad er en bilforsikring Premium?
Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad er genkøbsværdi?
Hvad er kommercielle Health Insurance?
Hvad er en hybrid Annuity?
Hvad er opkaldt Peril Dækning?

Leave a Reply

trade online