Hvad er et barn Endowment?

Et barn begavelse er normalt forstås som et stipendium, der er udstedt af en offentlig enhed med det formål at yde finansiel støtte til et mindreårigt barn. Der er en række situationer, hvor denne form for børnepasning betalingen der kan udstedes, herunder udbetalinger til pårørende til forældreløse børn, begavelser til enlige forældre, der lever på eller under fattigdomsgrænsen, og midler til børn, der er handicappede og kræver særlig pleje for at overleve. I mange nationer, er betalinger af denne type udstedt baseret på specifikke kriterier, der skal være opfyldt, med social service organisationer overvåge processen med at der er berettiget til og fortsætte med at modtage barnet begavelse betalinger over årene.

De fleste eksempler på barnets begavelse politikker, der er fokuseret på at levere ressourcer, så et barn for at nyde de grundlæggende leve behov, såsom mad, tøj og husly. Fordelene ved denne type er sædvanligvis, når barnets forældre ikke er i stand til at levere disse grundlæggende uden en eller anden form for hjælp. For eksempel kan en social-organisation fastslår, at forældre, der er i øjeblikket uden arbejde og ude af stand til at finde beskæftigelse, kan modtage en form for stipendium som støtte til et mindreårigt barn, der bor i hjemmet. Mens denne type støtte ofte er fokuseret på at enlige forældre, der er vurderet som værende kompetent til at yde pleje og følelsesmæssig støtte, men mangler økonomiske ressourcer til at passe barnet, mange nationer også give denne type støtte til mindre børn af to forældre hjem, hvis de forældre der lever for handicap eller en anden form for fast indkomst og kan ikke søge arbejde for at øge husholdningernes indkomst.

Der er også tilfælde, hvor et barn begavelse kan forlænges på grund af fysiske eller psykiske situation et barn. Dette gælder især, når disse betingelser kræver en betydelig og specialiserede sig af nogle type. Det betyder, at børn med en verificeret handicap, som er anerkendt af staten, kan være berettiget til at modtage ydelser, der bidrager til helt eller delvist dække omkostningerne ved de nødvendige behandlinger. På den måde er der større mulighed for barnet til at nyde en rimelig livskvalitet og fungere som en del af samfundet.

Regeringerne har normalt specifikke kriterier, som skal være opfyldt for at deltage i et eller flere børn begavelse programmer. Nogle af programmerne, især dem, der udelukkende er baseret på økonomiske trængsler, kan give fordele i form af månedlige betalinger til en omsorgsperson, indtil barnet når den lovlige alder af voksenalderen, eller forbliver en studerende på en anerkendt institution. For personer som er handicappede, kan barnet begavelse fordelene efterhånden udvides under andre programmer, der sigter på at yde støtte til voksne med handicap samt fortsætte med at give en vis form for økonomisk støtte gennem en omsorgsperson.

Hvad er de bedste tip til Attending Ejendomsskat Auktioner?
Hvad er Barter?
Hvad er tilbageholde skat?
Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?
Hvad er en afsluttende agent?
Hvad er kapital indkomst?
Hvordan vælger jeg mellem en september IRA og et 401k?
Hvad er Mining Aktier?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvordan får jeg en Serie 65 licens?
Hvad er en køber Broker?

Leave a Reply

trade online