Hvad er et benchmark-pris?

En toneangivende rente er, som det lyder, en rente, der fungerer som en benchmark, som andre renter er vurderet. Den toneangivende rente repræsenterer den laveste rente, og det svinger som svar på en bred vifte af pres. Mange mennesker bruger den rente, som fastsættes af centralbankerne som en toneangivende rente, med alle øvrige renter er knyttet til denne benchmark.

I forbindelse med den rente, som fastsættes af centralbanker, er den sats, der fastsættes af regeringens embedsmænd, som jævnligt mødes for at justere satsen, hvis det er nødvendigt. Regeringen ønsker at holde kurs lav nok til at fremme udlån og økonomisk vækst, men det ikke så lav, at der ikke er mulighed for fortjeneste. Centralbankerne faktisk sat flere rentesatser

satsen mest interessante er den sats for natten udlån.

Statspapirer bruge den toneangivende rente for at fastslå deres afkast. Den forrentning af sådanne værdipapirer er lav, men de er også lav risiko, fordi de er støttet af regeringen. Rentesatser for andre typer af værdipapirer er højere, hvilket potentielt kan skabe mere afkast, selv om de også er forbundet med flere risici. Når renten er indstillet, mennesker anser den toneangivende rente, som potentielle købere af værdipapirer, som ikke vil købe produkter, der giver lave renter.

Benchmark satser er også brugt af banker og andre långivere til at fastsætte renten for deres finansielle produkter, såsom kreditkort, boliglån og billån. Historisk, banker, som anvendes den toneangivende rente for at bestemme prime rate, den laveste rente, de tilbydes, og interessen blev tilbudt i form af prime rate plus en ekstra procent. For lav-risiko låntagere, kan et lån på prime rate kunne opnås, samtidig med høj risiko låntagere ville have haft til at tage en højere sats. I dag kan den prime rate og toneangivende rente varierer.

Selv for folk, der ikke planer om at investere eller at tage et lån, kan det være gavnligt at være opmærksom på den toneangivende rente og dens udsving. De fleste aviser annoncere ændringer i rente, som gør nyhedsudsendelser. Ændringer i prisen kan være advarselstegn, at regeringen er bekymret over den strøm af midler

Hvis hastigheden drastisk reduceret, for eksempel, indikerer det, at embedsmænd er bekymrede for en kredit nedfryses. Hvis satsen hæves, kan det tyde på, at en økonomi er i god stand, så regeringen har ingen bekymringer om motiverende udlån.

Hvad er et gældsbevis salg?
Hvad er de bedste tips til effektiv økonomistyring?
Hvad er Materielle aktiver?
Hvad er en personlig konto?
Hvad er koncernens Insurance?
Hvad er de forskellige typer medarbejdere Benefit planer?
Hvad er en W-8 Form?
Hvad er de bedste tips til Automated Valuta Trading?
Hvordan arrangerer jeg for at få børnebidrag fra Direct Deposit?
Hvad er en fælles konto?
Hvad er en kredit check?

Leave a Reply

trade online