Hvad er et Blended Rate?

En blandet sats er en rentesats, der opstår, når et lån er refinansieres på et andet tempo end blev anvendt på det oprindelige lån. Hvad gør blandet sats unikke er, at den oprindelige rente gælder stadig til størrelsen af ​​lånet, der er udestående på tidspunktet for refinansiering. Den nye rente er anvendt til yderligere finansiering, der er udvidet til låntager, som følge af refinansiering af lånet. Generelt er den rente forlænges på de ekstra midler, der ydes med en sats, der er mindre at det nuværende marked standard.

Debitorer, der har brug for at engagere sig i refinansiering kan drage fordel af at tjene en blandet sats stedet for at forsøge at rulle et gammelt lån til en ny. Ofte vil en kombination af den tidligere sats og de nye lån sats resultere i en lavere rente end hvad der kan realiseres ved at få et lån, som ville betale ud af eksisterende lån, og stadig giver den ekstra nødvendige midler. Det er ikke usædvanligt for långivere at være helt villig til at udvide en blandet sats til eksisterende kunder, især når långiver øjeblikket har pant i ejendommen i besiddelse af låntager. Udvide en udlånsrente, der er blandet, er også en glimrende måde at beholde nuværende kunder fra shoppe rundt for en bedre aftale fra andre långivere.

Forskellige långivere vil spore blandet sats på forskellige måder. I nogle tilfælde vil långiver levere dokumentation, der anvender en procentdel af hver månedlige betaling til lånebeløbet er omfattet af hvert rente. For eksempel kan hver månedlige betaling skal afsættes til dækning princippet og interesse for 75% af den resterende oprindelige beløb, mens de resterende 25% er anvendt på de ekstra midler, der blev stillet som følge af refinansiering.

En mere fælles tilgang er at beregne en gennemsnitlig rente, der bestemmes ved at kombinere den oprindelige rente med den nye kurs og dividere med to. Den gennemsnitlige sats gælder for hele saldoen, der giver låntager med en rente at vedligeholde.

Hvad er High-Risk Pools i forsikring?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er skrot af kobber?
Hvad er personlig rigdom?
Hvad er en LIFO Likvidation?
Hvad er en Lænkede realkreditlån?
Hvad er et Clearing medlem?
Hvad er kreditrisiko Insurance?
Hvad er en Finders Fee?
Hvad er et bankkort?
Hvad er et bud ark?

Leave a Reply

trade online