Hvad er et bud ark?

Mange bygge-og hjem forbedring projekter er tildelt ved et bud proces. Processen begynder, når en projektejer udsteder en anmodning om forslag (RFP), som indeholder oplysninger om det arbejde der skal udføres. Entreprenører bruge oplysningerne i RFP at beregne omkostningerne til at udføre den angivne arbejde. De indsende disse omkostninger for ejeren i form af tilbud forslag, som ejeren skal derefter sammenligne med andre tilbud for at vælge en entreprenør.

For at gøre det nemmere at sammenligne tilbud, kan ejerne anvende et dokument kendt som et bud ark. Buddet arket kan være en simpel ark papir eller et komplekst regneark, afhængigt af omfanget af projektet. Den indeholder en liste over alle de opgaver, der kræves for at fuldføre jobbet. For eksempel kan et bud ark til en lille renovering af boliger omfatter sådanne opgaver som nedrivning, drywall, gulve, belysning og VVS. Det kan også omfatte ekstra emner relateret til byggetilladelser, ingeniør-og andre projektopgaver ikke har direkte forbindelse med byggeri.

I den kommercielle byggebranchen, er bud plader ofte organiseret i henhold til MasterFormat system udviklet af Construction Specifications Institute (CSI). Det MasterFormat systemet bryder et projekt ned ved handel, derefter yderligere opdeler hver handel i individuelle opgaver. For eksempel kan en enkelt kategori omfatte alle maleri kræves på jobbet, og kan opdeles med linjeposter, adresse male lofter, vægge, døre, møbler og udvendige overflader. Dette system ikke alene standardiserer tilbuddet review-processen, men også minimerer fejl og udeladelser på et bud ark.

I mange situationer, vil ejeren ikke færdiggøre tilbuddet ark før efter de fleste af tilbuddene er modtaget. Dette gør det muligt for ejeren at bruge hvert bud forslaget for at lede efter genstande, han kan have overset, når de overvejer projektets omfang. For eksempel kan en drywall entreprenør inkluderer døren installation i sin pris, der kunne minde ejeren, at han har forladt denne post ud af sit bud ark. Ved at kigge efter spor på hvert bud, kan han eller hun sørge for, at tilbuddet arket indeholder en komplet omfang arbejde for projektet.

Når alle bud er afgivet, bør tilbuddet arket bruges som en checkliste til at hjælpe ejeren udføre en “æbler med æbler” sammenligning mellem de forskellige forslag. Hvis det er uklart, om et element er inkluderet, kan ejeren kontakte den bydende for bekræftelse. Budgiveren kan også blive bedt om at tilpasse sin pris for at medtage eller udelukke den pågældende vare. Når ejeren har konkluderet, at alle bud dækker den samme arbejdets omfang, kan han nemt tildele en kontrakt til det laveste kvalificerede tilbudsgiver.

Hvad er skat Udskudt?
Hvad er en Brokerage?
Hvad er et køb af værdipapirer aftale?
Hvad er en multiple-Step Resultatopgørelse?
Hvad er en udlodning?
Hvad er sikret gæld?
Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvad er Long-Term Disability Insurance?
Hvad er forskellen mellem indkomstskat, punktafgifter, og direkte beskatning?
Hvad er en tilgængelighed Float?
Hvordan arrangerer jeg for at få børnebidrag fra Direct Deposit?

Leave a Reply

trade online