Hvad er et certifikat for deltagelse?

Beviset for deltagelse er en finansiel dokument, der ofte ansat, når en kommunal regering eller andre offentlige enheder skaber en obligationsudstedelse. I stedet for at betale renter på obligationerne eller garanterer en pålydende værdi ved afslutningen af ​​projektet, investoren modtager en forrentning baseret på lejemålet indtægterne i forbindelse med udbuddet. Gør brug af denne proces kan arbejde meget godt for kommunen, da det vil frigøre udsteder af begrænsninger på størrelsen af ​​gælden, der kan afholdes i løbet af projektet.

For mange byer, vil det deltagerbevis tilgang til en obligationsudstedelse følge en simpel formel. En obligation spørgsmål er oprettet for at finansiere opførelsen af ​​en form for kapital anlæg, som er indenfor bygrænsen. I stedet for at eje anlægget direkte i løbet af byggeperioden, byen væsentlige lejemål anlægget i løbet af byggeperioden og gør afdrag mod lejemålet. Når betalingen tidsplan er afsluttet, kommunen overtager ejerskabet af det færdige anlæg.

For investor, udgør certifikatet om deltagelse bevis for at være involveret i obligationsudstedelsen. Købe en andel af lejemålet indtægterne kan være et attraktivt alternativ til de mere traditionelle obligationer for et par grunde. Betaling sker til investor til projektets varighed, baseret på den procentdel af aktier, at investor har på leasingaftalen. Det betyder, at investor ikke nødvendigvis behøver at vente på en obligation til at modnes, før han eller hun begynder at få et afkast af investeringen. Selvfølgelig kan betalingerne specificeret af vilkårene i deltagerbevis udskydes til senere i projektet, hvis investor foretrækker at modtage større betalinger på mindre hyppige mellemrum.

I det usandsynlige tilfælde, at kommunen misligholdelser på arrangementet, giver form af et certifikat for deltagelse investorer med evnen til at overtage kontrollen af ​​anlægget. Når standard er fuldstændig og overførslen af ​​titlen er i hænderne på investorerne, kan de frit gøre med aktivet som de finder passende. Dette omfatter muligheden for enten at fuldføre anlægget og sælge det til en privat investor, eller vælge at slutte sig sammen og bruge den færdige struktur med henblik på deres egen.

Hvad er en Money Order Machine?
Hvad er scenarieanalyser?
Hvad er almindeligt anerkendte revisionsprincipper?
Hvordan indbetaler jeg en postanvisning?
Hvad er et rejsegavekort?
Hvad er en ikke-hjemmehørende selvangivelse?
Hvad er iShares?
How Do I Begin budgettering?
Hvad er Home Refinansiering?
Hvad er driftsaktiver?
Hvad er de bedste tip til Land Acquisitions?

Leave a Reply

trade online