Hvad er et Clearing Broker?

Clearing mæglere er finansielle fagfolk, der fungerer som den linje for kommunikation mellem en investor og en clearing selskab. En del af ansvaret for clearing mægler medvirke til at sikre, at alle dokumenter i forbindelse med transaktionen er i orden. Mæglere, der fungerer i denne egenskab tendens til at være detalje orienteret og fremragende på forskning samt styring af alle midler, der er forbundet med affære.

Mange genkender clearing mægler som en af ​​de vigtigste komponenter i værdipapirmarkedet. Mægleren vil altid arbejde i den bedste interesse for både investor og clearing house, og sørg for, at enhver og alle relevante oplysninger fremlægges før ethvert køb eller salg finder sted. Sammen med forsker relevante data, vil clearing mægleren også kontrollere de enkelte detaljer og organisere information til et format, der er logisk og let at forstå.

Når investor ønsker at udføre en ordre, vil clearing mægler arbejde for at sikre, at alle dokumenter er udarbejdet efter gældende regler. Inden den endelige placering af ordren, vil mægleren også gå over detaljerne med investoren, og sørg for der ikke er nogen misforståelser om de vilkår og betingelser i forbindelse med transaktionen. Når mægleren har kontrolleret alle detaljerne med investor, er ordren placeret og handlen går gennem.

Når en ordre er udført, vil clearing mægler arbejdet med clearing selskab for at sikre alle midler involveret i transaktionen bliver håndteret korrekt. Dette vil omfatte at sørge for den korrekte overførsler til de rigtige konti, og at både selskabet og investoren krediteres i overensstemmelse hermed. Først når alle aspekter af transaktionen er fuldstændige og verificeret af clearing mægler kan opgaven være fuldt afsluttet.

For mange er det clearing mægler den mest værdifulde del af enhver kapitalanbringelse, uden af ​​den faktiske sikkerhed, der er ved at blive købt eller solgt. Med et engagement i topkvalitet, kan mæglere, der fungere som clearing samarbejdspartnere gør at investere en meget nemmere opgave for både nybegyndere såvel som erfarne investorer.

Hvordan vælger jeg den bedste Mutual Fund Asset Allocation?
Hvad er de forskellige metoder til bestemmelse Cost grundlag?
Hvad Er skyldner gæld?
Hvad er Reconveyance?
Hvad er et stop Order?
Hvad er en retmæssige ejer?
Hvad er den Commodity Futures Modernisering loven?
Hvordan vælger jeg det bedste guld Forhandler?
Hvad er Cash Collateral?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er Commerce?

Leave a Reply

trade online