Hvad er et depositum Note?

Et depositum notat er en form for indlånsbevis, der er konfigureret til at tillade den finansielle institution holder tonen til at indløse den, før den forventede udløbsdato. Når dette sker, ejeren af ​​depositum note modtager det fulde beløb oprindeligt investerede i noten, plus eventuelle renter, der er påløbet frem til den dato noten afregnes fuldt ud. Depositum noter kan tilbydes gennem banker, mæglere og andre finansielle institutioner, og som regel komme med en lang løbetid dato.

En af fordelene ved et indskud bemærke er, at denne type af omsættelige CD er udstedt med en løsning dato, der ligger længere ud i fremtiden end andre former for det indskudsbevis. Det er ikke usædvanligt, at noten skal have en løbetid på op til fem år. Dette står i kontrast til andre cd’er, som kan have en løbetid på 18 måneder. Desuden er de noter normalt udbydes til salg på et fast beløb og for en bestemt periode. Samtidig, også den udstedende institution bevarer evnen til at indløse de noter tidligt, hvis visse begivenheder skulle finde sted, hvad der ville gøre en sådan adfærd levedygtige.

Den måde, at renter er beregnet på den resterende del af depositum notat er også lidt anderledes end andre det indskudsbevis. I de fleste tilfælde opfordrer den proces, for ved hjælp af en periodisering metode, der forudsætter en 360-dages år, med hver måned at have i alt 30 dage. Denne faktor kan være vigtigt at huske på, især hvis størrelsen af ​​depositum note er betydelig. Investorer kan nemt projekt tilbage fra at købe noten i forhold til lignende investeringsmuligheder ved at tillade for forskelle i varigheden af ​​de investeringer og den måde, hvorpå renter beregnes.

Som med mange andre typer af investeringer tilgængelige via finansielle institutioner, normalt et depositum notat indebærer en lavere risiko. Noterne normalt gør tilbyde en lidt mere i form af renter end investeringer bærer en tilsvarende grad af risiko. Antages det, at en investor har råd til at have den pengebinding i depositum note til en femårig periode, kan denne fremgangsmåde være en fantastisk måde at afsætte midler til nogle af de kommende projekter og tjene den bedst mulige rente på balancen, mens du stadig undgå at tage på en stor del af risikoen.

Hvad er investeret kapital?
Hvad er forudbetalte kreditkort?
Hvad er derivater Swaps?
Hvad er en koncessionsaftalen?
Hvordan vælger jeg den bedste high-risiko aktier?
Hvordan jeg remortgage med dårlig kredit?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?
Hvad er de forskellige typer af arbejdstagere Compensation Benefits?
Hvad er Sælger Closing Omkostninger?
Hvad er pålydende værdi?

Leave a Reply

trade online