Hvad er et Extended Hjem garanti?

En udvidet hjem garanti er en service plan for at hjælpe en boligejer at dække udgifter til visse typer af udskiftninger og reparationer til et hjem inden for en fastsat periode. Udvidelsen indikerer langstrakte dækning end en grundlæggende hjem garanti, som forlænges fra tre til fem år. Når folk køber et hjem garanti, som regel med køb af et hjem, kan de vælge en almindelig eller udvidet mulighed, afhængigt af hvad de forudsige deres behov vil være. Den udvidede garanti tilbyder mere dækning, men også er dyrere.

Hjem garantier normalt dække udskiftning af specifikke apparater og systemer, ligesom VVS og vandvarmere. Boligejer skal betale et servicegebyr, når en tekniker kommer ud for at inspicere og udskifte defekte eller beskadigede komponenter, og garantien selskabet kan afvise at give dækning for problemer forårsaget af uagtsomhed. Folk kritisk over for hjemmet garantier hævder, at mange planer give dårlig dækning, og har måske ikke en mekanisme på plads for at levere tjenesteydelser, hvis moderselskabet ikke. Fortalere for hjemmet garantier påstår at de kan hjælpe folk med at dække uforudsete udgifter i de første år af ejerboliger.

Den udvidede hjem garanti vil tydeligt navn dækket og ekskluderet apparater og betingelser. Folk kan være i stand til at købe en rytter til at dække udelukket apparater. Selvom sammenligning og kontrast garanti planer, kan folk ønsker at overveje, hvad der er omfattet i hver plan og størrelsen af ​​præmien. En stor præmie kan være acceptabelt, hvis det udvidede hjem garanti er omfattende, men i andre tilfælde kan folk tilbringer mere om præmier, end de ville på reparationer for de fleste poster, hvilket gør købet mere tvivlsomme.

Ejendomsmæglere kan tilbyde et hjem garanti, som del af en servicepakke, når man arbejder med klienter. På det tidspunkt, hvor garantien er købt, kan klienten spørge om udvidet hjem garanti produkter og udvide dækningen, hvis det ønskes. Ejendomsmæglere har ofte en anbefaling for en specifik garanti virksomhed, baseret på deres erfaringer med de selskaber, der tilbyder tjenester i en given lokalitet. Kunder bør være forsigtig med at acceptere anbefalinger, men som agenten kan have en økonomisk interesse i en given virksomhed.

Ved vurdering af en forlænget hjem garanti, kan en boligejer kig på det tidsrum omfattet, og hvad er dækket i denne periode. Nogle garantier kan udelukke bestemte apparater efter en fastsat periode med den begrundelse, at de ikke ønsker at være ansvarlig for emner, der har blot levet af deres naturlige liv. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvordan den garanti leverandøren håndterer service-opkald. Mennesker kan have til at få forhåndsgodkendelse før du ringer til en tekniker og kunne være forpligtet til at benytte garantien firmaets servicepartnere.

Hvordan vælger jeg den bedste Portfolio Management strategier?
Hvad Er AMT fritagelse?
Hvad er et marked på Close?
Hvad er fordelene og ulemperne af en afgift på indtjening?
Hvad er setup omkostningerne?
Hvad er de forskellige metoder til Commercial Bank Risk Management?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Bank?
Hvad er Endowment Assurance?
Hvad er Obligationslaan med Stock?
Hvad er en High Net Worth Individuel?
Hvad er skattefordelen regel?

Leave a Reply

trade online