Hvad er et forsikringsholdingselskab erklæring side?

En forsikring erklæring side er et stykke papir, som indeholder grundlæggende oplysninger om en forsikring. Typisk er den første side af en forsikringspolice er en erklæring side, og folk kan også modtage en kopi som et selvstændigt element. Erklæringen side er ikke det samme som bevis for forsikring, som mennesker kan være forpligtet til at bære med et køretøj eller til stede, når de ønsker at gøre krav på en sygeforsikring politik. Beviset for forsikring bærer nogle af detaljerne af erklæringen side, men det er mindre detaljerede.

Dybest set har forsikring erklæringen side er som en hurtig guide til forsikringen, som giver alle de grundlæggende oplysninger, som forsikringstageren har brug for at vide. Det omfatter navn og adresse på forsikring agentur, med oplysninger om det udstedende agent, og den indeholder de kontaktoplysninger for den forsikrede person. Det fastslås også, hvad der er forsikret, for hvor meget, under hvilke omstændigheder og hvor længe. For eksempel kan en bilforsikring erklæring side erklærer, at en bil har omfattende forsikring for de datoer, fra 1. januar 1969 til 1. januar 1970.

Erklæringen side indeholder også påtegninger, tilføjelser til den politik, ud over de grundlæggende dækning allerede er beskrevet. For at bruge eksemplet med bilforsikring igen, kunne den forsikringspolice, at bilen også har en auto glas påtegning, der specifikt dækker skader på vinduer, og et trækkende pakke, som vil dække bugsering af køretøjet i tilfælde af, at det er deaktiveret .

Det er vigtigt at gennemgå en forsikring erklæring side, når en kopi af et forsikringsselskab eksemplar er udstedt. Hvis oplysningerne på denne side er forkerte, betyder det, at forsikringsselskabet ikke har de rigtige oplysninger på filen, og dette kunne blive et problem, hvis et krav skal gøres i forhold til politik. Hvis omfanget af den dækning ser forkert ud, kontaktoplysningerne er forkerte, beskrivelsen af ​​det element, der dækkes er forkert, eller der er andre problemer, skal fejlene på forsikrings-erklæringen siden blive gjort opmærksom af forsikringsselskabet, så de kan rettes.

Det er en god ide at gemme forsikringspolicer, certifikater for titel og andre vigtige juridiske dokumenter, såsom fødselsattester og pas i et pengeskab i en sikker facilitet, så de ikke kan blive stjålet eller beskadiget. Men da disse oplysninger undertiden nødt til at få adgang til hurtigt, mange mennesker lave kopier af deres grundlæggende oplysninger og holde dem på fil i hjemmet eller på kontoret, således at de kan hente de oplysninger hurtigt, når de har brug for det.

Hvad er Insolvens?
Hvad er en arbejdende kapital krav?
Hvilke faktorer har indflydelse på uredelighed forsikring?
Hvad er dobbelt forsikring?
Hvad er en stat Medarbejder Credit Union?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?
Hvordan vælger jeg den bedste Mutual Fund Asset Allocation?
Hvad er finansiel gearing?
Hvordan vælger jeg det bedste økonomiske konsulent?
Hvad der er obligatorisk sygeforsikring?
Hvad betyder Skin i Game Mean?

Leave a Reply

trade online