Hvad er et forsikringskrav?

En forsikring påstand er den faktiske anvendelse for ydelser, som et forsikringsselskab. Forsikringstagere skal først indgive en forsikringskrav før pengene kan udbetales til hospitalet eller et værksted eller andre aftalte service. Forsikringsselskabet kan eller kan ikke godkende kravet, baseret på deres egen vurdering af omstændighederne.

Personer, der tager sig hjem, liv, helbred eller bilforsikringer politikker skal holde regelmæssige indbetalinger kaldet præmier til forsikringsselskaberne. Meste af tiden disse præmier er brugt til at afgøre en anden persons forsikringskrav eller at opbygge de tilgængelige aktiver forsikringsselskabet. Men til tider en ulykke der vil ske, som forårsager reelle økonomiske tab, såsom en bil vrag eller en tornado eller en arbejdsrelateret ulykke. På dette tidspunkt den tilskadekomne forsikringstageren har ret til at indgive en forsikring krav for at modtage penge fra forsikringsselskabet.

Generelt er det forsikringskrav indgivet til en lokal repræsentant for forsikringsselskabet. Denne agent bliver ansvarlig for at undersøge de specifikke detaljer i de forsikringskrav og forhandle betaling fra de største forsikringsselskaber. Mange gange en anerkendt autoritet (læge, værksted, entreprenør) kan file de nødvendige forsikringer ansøgningsskemaer direkte med forsikringsselskabet. Men nogle gange forsikringstageren måske ikke ønsker at indgive en egentlig forsikringskrav, hvis skaden er mindre eller en anden part har accepteret at betale ud-af-lomme til deres fejltagelse.

Efter en forsikringskrav er gemt, kan forsikringsselskabet sende en efterforsker kaldes en justeringssystemer eller taksator. Forsikringen justeringssystemer job er at objektivt vurdere forsikringskrav og afgøre, om reparation skøn er rimelige. Dette er for at forebygge eventuel svindel ved at entreprenører, der kan puste deres regninger for yderligere kompensation. Forsikringsselskaber har tendens til at acceptere justeringssystemer eller taksator vurdering som det endelige ord om forsikringskrav.

Nogle forsikringskrav kan ikke blive anerkendt af forsikringsselskabet for en række årsager. Hvis en ansøger er præmierne ikke er blevet betalt fuldt ud, kan selve politikken ikke være aktiv. Et andet forsikringsselskab har måske allerede indvilget i at betale for de skader, der er anført i kravet. Det sker ganske ofte i bil-uheld, hvor den ene part er ansvarlig for. En anden grund et forsikringskrav kan afvises er en fiasko at falde ind under dækket forhold. De fleste forsikringer præcisere specifikke områder, som kunne få dagpenge. Hvis uheld eller skader påstand blev forårsaget af skødesløshed eller en uundgåelig lov af Gud, forsikringsselskabet har ret til at tilbageholde betalinger.

En forsikring påstand er den eneste vej til officielt at ansøge om ydelser i henhold til en forsikringspolice, men indtil forsikringsselskabet har vurderet den situation vil det kun være en påstand, ikke en pay-out.

Hvad er en Quitclaim Deed?
Hvad er de forskellige typer af Piggy Banks?
Hvad er General Ledger Koder?
Hvad er ulemperne ved en 100% realkreditlån?
Hvad er de kvalifikationer for Food frimærker?
Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvordan vælger jeg den bedste Farm ejendomsforsikring?
Hvad er lån til værdi?
Hvad er de forskellige typer af ydelser til selvstændige erhvervsdrivende?
Hvad er tredjeparts ansvarsforsikring?
Hvad er en grad af finansiel gearing?

Leave a Reply

trade online