Hvad er et forsikringsselskab, Pool?

En forsikring pulje er en kollektiv pulje af aktiver fra flere forsikringsselskaber. Pooling bruges som en måde at give høj risiko forsikring. Alene, kunne virksomhederne ikke råd til risikoen ved at tage på høj risiko konti, men ved at samle deres aktiver med andre virksomheder, kan de tillade sig at udvide en sådan dækning, og at tilbyde en højere grad af dækning. Pooling er en almindeligt brugt taktik for højrisikoforsikring management.

Med en forsikring pulje, når nogen fremsætter et krav til hans eller hendes forsikringsselskab udbetalingen kommer fra den kollektive aktiver i puljen, ikke fra virksomhedens egne kasser. Processen med at samle fordeler risikoen for dækningen, og de fleste pools er designet til at vokse, efterhånden som kunden listen vokser og firmaer bidrage med yderligere midler, så de kan klare selv de største krav. I erkendelse for de tjenester, de leverer, er forsikringspuljer nogle gange tilbudt særlige incitamenter af regeringen, som gør det fordelagtigt at samle aktiver.

I nogle tilfælde er en forsikring pulje etableret af regeringen mandat til at skabe en ressource, der vil give stor risiko for kandidaterne at tegne en forsikring. I andre tilfælde, frivilligt forsikringsselskaber forene deres ressourcer. For eksempel er nukleare forsikringer, såfremt gennem forsikring pooling, da ingen enkelt forsikringsselskab er villig til at påtage sig risikoen for at forsikre et nukleart anlæg. Ligeledes mange stater har en sygeforsikring puljer, der er designet til at sikre, at folk, der anses for berettigede til individuelle dækning stadig kan få adgang til sundheds-forsikring gennem forsikringen pool.

Forsikring pooling er ofte brugt som en metode til at levere forsikringer til mennesker, som ellers ikke ville kunne købe det. For eksempel, ofte folk i Californien købe jordskælvet forsikring gennem en forsikring pulje, fordi indboforsikring i Californien specifikt kan udelukke jordskælv fra de navngivne farer på politik. Beboere af orkanen udsat for amerikanske sydstater kan også drage fordel af forsikring pooling at få adgang til orkan og oversvømmelse forsikring fordi deres boligejernes politik ikke dækker disse farer.

Et andet eksempel på en højrisikoforsikring pulje er en pulje oprettet til at udvide miljøansvar dækning til industri-producenter og producenter. En sådan forsikring er påkrævet ved lov i mange regioner i verden, så hvis en virksomhed forårsager miljøforurening, vil det være betalt for. Men denne forsikring er meget risikabelt for et forsikringsselskab, fordi miljøforurening, kan være ekstremt dyrt at rydde op. Af denne grund vælger mange virksomheder at oprette en forsikring pulje til at yde en sådan dækning.

Hvad er en midlertidig konto?
Hvad er Multi-Peril Insurance?
Hvad er et gældsbevis salg?
Hvad er de bedste Frugal Gave Ideer?
Hvad er forordningen E?
Hvad er Merit Aid?
Hvad er en opsparingsordning depositum Program?
Hvad er Situationsbestemt fattigdom?
Hvad er forskellen mellem Ansvar og uredelighed forsikring?
Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?

Leave a Reply

trade online