Hvad er et første Lien?

En første pant er en primær eller original, pant udføres mod en bestemt ejendom eller indkomst. Panterettigheder er juridiske instrumenter, som hovedsagelig giver den ene part ret til at besidde eller eje en andens ejendom i forventning om afviklingen af ​​en gæld. Realkreditlån er meget almindelige eksempler på tilbageholdsret. I de fleste tilfælde, er det første pant, som den oprindelige långiver. Denne gæld tager normalt forud for alle hæftelser, der kommer efter det, og er bredt anerkendt som den mest fordelagtige form for pant til at holde.

Tilbageholdsret er blevet allestedsnærværende i de fleste dele af verden, men trækker deres oprindelse fra det engelske common law-system. Fælles lov normalt definerer en pant som en interesse, at en långiver har i en bestemt stykke af ejendom. I de fleste tilfælde er denne egenskab blevet tilbudt som sikkerhed for et lån, som et middel til sikrede gældsfinansiering. Den pant sikrer, at långiver en interesse i løbet af den ejendom, som kan udnyttes i tilfælde af manglende betaling.

En person, der ønsker at købe et hus, for eksempel, tager måske et lån fra banken til at finansiere købet. Køberne er ejere i huset, men huset er genstand for en tilbageholdelsesret, der er afholdt af banken. Hvis lånet beløb ikke er tilbagebetalt, kan banken benytte sin pant og generobre huset. Det samme gælder for biler, både, og alle andre store køb eller lån.

Udpegning af et “første pant” virkelig kun bliver vigtig, når mere end et værdipapir interesse er på spil. Dette er mest almindeligt, når en køber ønsker at refinansiere et køb, enten ved at tage et nyt lån eller ved at bruge ejendommen som sikkerhed renter på et lån. En sådan ordning betyder, at der er to tilbageholdelsesret indehavere på rekord. Den oprindelige, eller første, tilbageholdsret indehaveren kendt i retten som holder den overlegne højre, hvilket betyder, at hans eller hendes interesse skal betales, før en eventuel senere tilbageholdsret afregnes.

Holding en anden eller tredje pant er normalt betragtes som noget uheldigt. En første pant indehaveren kan normalt være relativt sikker på, at betalingerne enten vil blive foretaget eller ejendommen overtages. Sekundær pant indehavere ofte har mere at bekymre sig om, som dårlig betaler ikke kan være i stand til at tilfredsstille efterfølgende gæld ud over den første pant. De fleste långivere forsøge at tage højde for denne mulighed i det oprindelige udlån dokumenter, enten ved at kræve en sikret obligation eller sætte en høj rente, men risikoen kan aldrig helt undgås.

Spørgsmålet om bestilling af panterettigheder bliver endnu mere kompliceret, når panterettigheder er ikke frivillig. En person, der vælger at refinansiere et køb bevidst tager ud to lån, og den sekundære långiver skal være opmærksom på, gennem titlen søgninger eller på anden måde, at en første pant eksisterer. Dette er ikke altid tilfældet, og der er situationer, hvor flere parter kan have grund til at gøre en ejendom krav på egen hånd.

En afgift pant er et almindeligt eksempel. I lande, hævde den nationale indkomst eller ejendomsskatter, kan borgere, der ikke betaler finde deres ejendom eller deres løn behæftet med et pant af den skattemyndighed. Den pant er hovedsagelig regeringens ret til at opkræve de skatter skyldt gennem ethvert middel, også salg af aktiver.

Mechanics ’tilbageholdsret normalt kommer op i tilfælde af hjem reparation eller ombygninger eller større bil reparationer. Ejere af ejendomme, der ikke betaler for ydelser, kan opleve, at tekniker har indgivet en juridisk pant mod repareret ejendommen. Denne form for pant normalt giver teknikeren ret til at indsamle værdien af ​​de tjenester, der udføres ved at besidde ejendommen i sin helhed.

Forskellige retsområder har forskellige måder at afgøre, hvilke af mange tilbageholdsret tager de prioriterede stilling. I de fleste tilfælde, det første pant i tide – det vil sige, den første skal indgives, uanset af hvem – anses for at være den første. Nogle retssystemer har undtagelser for regeringens tilbageholdsret eller panteret specifikt indgået aftale med køberen, dog. Meget afhænger af om kompetence og lokal lovgivning.

Hvad gør Revisorer gøre?
Hvad er økonomisk brancheanalyse?
Hvad er et Lien?
Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?
Hvad er en udvikling af landdistrikterne realkreditlån?
Hvad er Return On Investment?
Hvad er en kanal IRA?
Hvad er fordele og ulemper ved henstand med betalingen?
Hvad er et skattemæssigt underskud Tilbageførsel?
Hvad er ulemperne ved en 100% realkreditlån?
Hvordan rapporterer jeg Bank bedrageri?

Leave a Reply

trade online