Hvad er et frø investor?

Seed investorer er angel-investorer, som bidrager midler og yde andre former for støtte i de første faser af lanceringen af ​​en ny virksomhed eller forretning projekt. I modsætning til andre typer af venturekapitalinvestorer, gør frø investor hans eller hendes bidrag på et tidligt tidspunkt, så til sidst trækker sig fra projektet på et bestemt tidspunkt. Denne regel tager form af en engangs-investering af kapital på den forreste ende, snarere end fortsat at yde økonomisk støtte over en længere periode.

De midler, som et frø investor typisk nævnt som startkapital eller startkapital. Denne type investering er ofte nyttigt i at dække alle udgifter i forbindelse med lanceringen af ​​den nye forretning og dækker andre tidligt stadie omkostninger. Det er ikke usædvanligt, at frø investor til at yde økonomisk støtte i et engangsbeløb. På samme tid, kan investor give en vis form for vejledning eller hjælp til at bidrage til det basale operative struktur i virksomheden, skaffe kontrakter til forsendelse og distribution af produkter, eller endda bistå i udviklingen af ​​en virksomheds hjemmeside. Når investor har ydet støtte lovede ved starten af ​​projektet, han eller hun typisk trækker sig tilbage fra aktiv deltagelse og venter på at se et afkast af investeringen.

Der er nogle fordele at være et frø investor. Da mængden af ​​investeringen bestemmes af en engangs-bidraget til det nye forretningsområde, graden af ​​risiko, der er taget på, er noget begrænset. Til gengæld tager en engel investor, der vil fortsætte med at investere penge i virksomheden over flere måneder eller år på betydeligt mere risiko, med denne risiko stiger med hver efterfølgende bidraget til forretningen. Desuden gør seedkapitalinvestorer deres bidrag af tid og ekspertise til det nye selskab i de tidlige stadier, snarere end over en længere periode. Dette gør det muligt at gå videre til andre selskaber, som viser lovende for at tjene et afkast, snarere end at fortsætte med at afsætte tid og ressourcer til det fælles projekt.

Sammen med fordele er der også nogle potentielle forpligtelser. Investeringer kun i de tidlige faser af en venture vil ofte producere mindre afkast, venturekapital investeringer, der er spredt ud over tid. Dette skyldes, at seed kapital er blandt de første gæld, der afvikles som selskabet begynder at generere indtægter. En måde at maksimere afkastet er at acceptere aktier i aktier i selskabet i stedet for at kræve en tilbagebetaling af den startkapital plus nogle rente. Antages det, at selskabet lancerer succes og bygger en solid kundekreds inden for en rimelig tid, der ejer aktier i selskabet kan producere langsigtede fordele for frø investor, mens du stadig kræver lidt at der ikke yderligere investeringer efter de første etaper.

Hvad er de forskellige typer af Credit Union Services?
Hvad er en Basis Point?
Hvad er de forskellige Medicare Skat priser?
Hvad er biomkostninger?
Hvad er de forskellige typer af udenlandske investeringer?
Hvad er en regnskabsmæssig konventionen?
Hvad er fordele og ulemper ved en flad skat?
Hvad er Arbitrage Pricing Theory?
Hvad er et finansieringsselskab Charge?
Hvad er en Formular W-9?
Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?

Leave a Reply

trade online