Hvad er et gældsbevis salg?

Et gældsbevis salg er en begivenhed, hvor ejeren eller indehaveren af ​​en egenveksel vælger at sælge gældsinstrumentet til en ny ejer. Typisk, salgsprisen for noten er lidt mindre end den pålydende værdi, så den nye ejer for at tjene et beskedent afkast, når gælden er endeligt betalt fuldt ud. De vilkår og betingelser for det egentlige salg vil påvirke den potentielle fortjeneste, at køber i sidste ende vil modtage, både med hensyn til at indløse den pålydende værdi plus eventuelle renter, der betaler gælder for resten af ​​noten.

Arrangere en egenveksel salg kan forvaltes i et par forskellige måder. En måde er til, at ejeren direkte tilgang finansielle institutioner om at købe en note til en bestemt pris. Afhængig af kredit debitor involveret, og potentialet for noten, der skal tilbagebetales inden for en rimelig tid, kan institutionen acceptere transaktionen eller eventuelt counter med en forskellig pris. Hvis de to parter kan komme til udtryk i forbindelse med gældsbevis salg, kan handlen gennemføres på relativt kort tid.

Det er også muligt at benytte sig af en mægler til at styre detaljer for et gældsbevis salg. Med denne mulighed, har sælger mulighed for at drage fordel af det netværk af investorer, at mægleren repræsenterer. Her bør tages hensyn til de gebyrer, som mægleren vil opkræve som en del af processen med at lokalisere potentielle købere og generelt orkestrering handlen. En af de vigtigste fordele ved denne tilgang er, at mægleren vil arbejde inden for specifikke retningslinjer aftalt med sælger, hvilket øger chancerne for at sikre en pris, som sælgeren er villig til at acceptere.

Der er flere grunde til, at notatet kan indehaveren ønsker at arrangere et gældsbevis salg. Behovet for øjeblikkelig kontanter er en af ​​de mest almindelige motivation for at tilbyde noten til andre interesserede investorer. Til andre tider, kan indehaveren ønsker at arrangere egenveksel salg med henblik på at rejse kapital til brug i en anden investeringsmulighed, at han eller hun mener, har overlegen potentiale i form af erhvervsevne afkast. Uanset årsagen, er målet at sælge aktivet for nok til at gøre en indsats værd, samtidig med at prisfastsætte notat, således at andre investorer er tilbøjelige til at antage afkastet retfærdig og handlen til at bære et acceptabelt risikoniveau.

Hvad er de forskellige typer af arbitragemuligheder?
Hvad er en service Fee?
Hvad er Cykel Forsikring?
Hvad er prisen Impact?
Hvad er en debetsaldo?
Hvad der er involveret i kreditrisiko Scoring?
Hvad er Merit Aid?
Hvad er involveret i finansielle analyse af informationer?
Hvad er fordele og ulemper ved en ballon bil lån?
Hvad er suveræn gæld?
Hvad er en klar titel?

Leave a Reply

trade online