Hvad er et gældsinstrument?

En gældsinstrument er nogen form for dokumenteret finansiel forpligtelse, der beskriver en gæld, der er antaget af udstederen af ​​dokumentet. Dybest set har gældsinstrument forpligter emittenten til at tilbagebetale gælden i henhold til vilkår aftalt mellem køber og sælger. Nogle eksempler på gældsinstrumenter omfatter virksomheder og kommunale obligationer, Commercial Papers, Treasury Bills, og indskudsbeviser.

En af fordelene ved gældsinstrument er, at det dokument, der gør det muligt effektivt at overdrage ejerskabet af gælden. Det er almindeligt, at kreditorer at handle gældsforpligtelser som et middel til at generere indtægter og holde likviditet til en højere sats. Slutresultatet er, at det er muligt for långiverne at gøre brug af de indsamlede midler fra investorer, mens du stadig beskytte disse investeringer og være i stand til at foretage rentebetalinger samt eventuelt tilbagebetale princippet af gælden også.

Et Certificate of Deposit er et fælles gældsinstrument, der er opkøbt af en investor. Betragtes som en investering med lav risiko, tillader cd’er investor til at foretage et beskedent afkast på saldoen på kontoen over en periode. Mens midlerne er i besiddelse af banken, er det værd indeståender bruges til handel gæld og tillade banken at forblive flydende. Som et resultat, kan banken gøre brug af disse midler til at vokse og stadig giver fuld dækning, og et bredt udvalg af tjenester til bankkunder.

På samme måde, er obligationer også et eksempel på et gældsinstrument, der tjener en beskeden, men sikker vende tilbage til køberen. Obligationsudstedelsen kan struktureres til at betale den pålydende værdi eller mængde for køb med tillæg af renter på et aftalt fremtidigt tidspunkt. Nogle obligationer også udstede periodiske rentebetalinger i løbet af obligationens løbetid. I denne periode, er køberen tjener en tilbagevenden og har fuld sikkerhed for til sidst at daekke den oprindelige investering så godt. I mellemtiden, er udstederen af ​​obligationen frit at handle med den gæld, for at maksimere muligheden for at gøre brug af gældsinstrumentet.

En Commercial Paper er et tredje eksempel på gældsinstrumentet. Commercial papers er dokumenter, som gældsbreve, der er beregnet til at tjene som dokumentation for kortfristede lån. Den kommercielle papir hjælper med at definere karakteren af ​​lånet og kan indeholde oplysninger såsom en dato for noten til at komme på grund. Enhver, der har en gældsbevis kan handle den aktive note til en anden enhed uden at påvirke tilsagn om modtageren af ​​noten til at tilbagebetale den udestående gæld.

Der er andre former for gældsinstrument, der er i almindelig brug i dag. Realkreditlån og leasingaftaler anses også for at være gældsinstrumenter. Væsentlige, hvis en eksisterende gæld kan handles mellem en eller flere enheder, den opfylder de grundlæggende definition af et gældsinstrument.

Hvad er de bedste tip til Financial Crisis Management?
Hvad er en tilbagevenden Premium?
Hvad er Aktuarmæssige Matematik?
Hvad er en rimelig realkreditlån?
Hvordan vælger jeg den bedste Managed Income Fund?
Hvad er det ansvar af en revisor?
Hvad er en testamentarisk Trust?
Hvad er fordele og ulemper ved at blive betalt for Kommissionen?
Hvad er en uafhængig revisor?
Hvad er Private Placement Life Insurance?
Hvad er de bedste tip til Attending Ejendomsskat Auktioner?

Leave a Reply

trade online