Hvad er et handelsselskab fortjeneste?

Trading overskud er nogen fortjeneste på en position, der er afholdt for mindre end tolv på hinanden følgende måneder. I de fleste lande kræver regler om anmeldelse af en handelsplads fortjeneste, at stillingen opfylder visse kriterier for at modtage denne form for klassificering. Kriterierne er ofte angivet mere i form af undtagelser snarere end at identificere meget i vejen for at definere, hvad afkastet skal inddrage med henblik på at blive klassificeret som handel med fortjeneste.

Uden for universel forståelse at handel profit kun kan ske med positioner, som indehaves mindre end et kalenderår, er tendensen til at identificere andre egenskaber, der ikke må være til stede, for at vende tilbage til overvejes handel fortjeneste. Disse egenskaber, der omtales som undtagelser, varierer lidt fra en nation til en anden. Men der er en kernegruppe på fire undtagelser, som er meget almindelige.

For det første kan handel med overskud ikke blive anerkendt på nogen engangsposter, der genererer overskud. Nogle eksempler på engangsposter ville blive nogen fortjeneste ved at sælge ud for en virksomhed eller datterselskab eller enhver fortjeneste fra en omstrukturering af virksomheder. Eventuelle overskud, der er realiseret i et joint venture med en anden virksomhed ville også være udelukket. Ændringer i dagsværdien af ​​eventuelle finansielle værdipapirer, som virksomheden ikke kan anses for handel med fortjeneste. Endelig kan fortjeneste fra funktionsnedsættelser ikke kan klassificeres som handel med fortjeneste.

Afhængig af den finansielle lovgivning på plads i oprindelseslandet, kan der være meget lille forskel mellem handelspartnere overskud og det justerede driftsresultat på en virksomhed. Faktisk bør beregne begge tal giver et resultat, der er meget ens i naturen. Dog skal det bemærkes, at beregningen af ​​driftsresultatet kunne omfatte nogle af de undtagelser, der ikke betragtes som en del af processen for beregning af handel med fortjeneste.

En vigtig ting at huske om handel fortjeneste er, at det ikke bærer nogen speciel type af satser, når det kommer til skatter. I modsætning til nogle former for udbytte, der er omfattet af langsigtede kapitalvindingsskat, er et handelsselskab overskud beskattes med den normale indkomst skattesatser gælder for perioden citeres.

Hvilke faktorer påvirker prisen på en elregning?
Hvad er de bedste tips til en ENKEL IRA rollover?
Hvad er en fordringshaver?
Hvad er Financial Consulting?
Hvad er en Capital Asset?
Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?
Hvad er en aktieportefølje?
Hvad er en Fiduciary Bond?
Hvad er Udskudt skat?
Hvad er en Tilbagekøb aftalen?
Hvad er Building Insurance?

Leave a Reply

trade online