Hvad er et index Bond?

Mange kloge investorer anvender en del af opsparingen til at købe obligationer. Med denne type investering giver et individuelt en finansiel institution eller regeringsorgan kontanter i bytte for obligationen. Normalt obligation har en udløbsdato. Denne dato bestemmer, hvornår investoren kan vende tilbage obligationen til den finansielle institution for at samle den oprindelige pris for obligationen, plus påløbne renter.

Et indeks bånd er et særligt bånd, hvor værdien er bestemt af det aktuelle indeks sats, såsom Lehman ti-årig obligation indeks. Et indeks bond ikke har en udløbsdato. Hvis indekset sats styrtdykker er værdien af ​​indekset obligationen også falder. Hvis indekset kurs stiger, værdien af ​​indekset obligationen stiger.

En open-ended indekset obligation er en, der kan flyttes rundt fra område til område, som i en 401k planen. Et lukket index obligation kan købes i begrænsede mængder, som regel 100 aktier, og kan kun flyttes ved hjælp af en autoriseret mægler. I begge tilfælde kan køberen beslutte, hvorvidt det indeks obligationen skal være skattefrie eller skattepligtige. Hvis indekset obligation tjener renter, er kvartalsvise betalinger, der sendes til ejeren.

Et indeks obligationer kan være en risikofyldt investering, idet indekset satser kan stige eller falde uden varsel. Et kig på Lehman ti-årige Bond-indekset for året 2006, for eksempel, viser indekset obligations værdi er langsomt aftagende hver måned. Kun en open-ended indeks obligation kan blive afholdt i mere end ti års. En lukket indeks obligations skal håndteres af en mægler, der modtager en provision for eventuelle ændringer. Derfor er mange indeks obligationsejerne vælger at holde indekset bånd et par år længere i håb om at se en forbedring i satserne før salg.

Et indeks bond kræver et minimum 1000 amerikanske dollar (USD) investeringer. Den kan købes gennem godkendes føderale agenturer eller mæglere. En service gebyr betaling skal også foretages på tidspunktet for købet. På dette tidspunkt, kan køberen vælge en åben eller lukket obligation.

Hvad er katastrofal dækning?
Hvad er en Margin Loan?
Hvad er efter Black-Scholes-modellen?
Hvad er en tredjepart Collection?
Hvad er en skat Haven?
Hvad er estimeret skat betalinger?
Hvad er en åbningsbalance?
Hvad er en misligholdelse af realkreditlån?
Hvad er Futures Trading?
Hvordan virker en Stock Exchange arbejde?
Hvad er en nøglefærdig løsning?

Leave a Reply

trade online