Hvad er et investeringsselskab, broker-dealer?

En investering broker-dealer er en finansiel professionel eller et investeringsselskab, der hjælpemidler investorer i køb og salg af forskellige typer af værdipapirer i forskellige markedspladser. En person eller virksomhed, der tilbyder denne brede vifte af tjenester er normalt certificeret til at gennemføre transaktioner på mange forskellige typer af markeder, herunder aktiemarkedet og valuta markeder. Derudover kan en investering broker-dealer håndtere denne proces ved enten udfører ordrer på kunders vegne, eller adfærd handlen med en forhandler konto. Ud fra dette perspektiv, er de tjenester, der tilbydes af en broker-dealer bredere end en professionel, der er anerkendt som en mægler eller en forhandler.

En af fordelene ved at arbejde med en investering broker-dealer er evnen til at styre investeringer i alle typer gennem en fælles ressource. Grund af arten af ​​den vifte af transaktioner, som de kan udføre, børsmæglere tilbyder fordelen ved at være i stand til at hjælpe kunder med at sikre en række aktiver. For eksempel kan en investering broker-dealer hjælpe en klient i at købe forskellige aktieoptioner, støtte sikring af et par obligationsudstedelser, og også administrere valutahandler på valutamarkedet. Denne tilgang gør det unødvendigt for kunden at arbejde med flere forskellige virksomheder eller enkeltpersoner til at deltage i den type af ønskede investeringer.

En anden fordel ved at arbejde med en investering broker-dealer er evnen til at håndtere gebyrer og provisioner forbundet med forskellige investeringer via en central konto, snarere end at opretholde konti med forskellige mæglere og forhandlere. Dette gør det meget lettere at spore fremskridt med alle de aktuelle investeringer, samt hurtigt foretage ændringer af porteføljen, hvis et marked i udvikling tendens viser sig at være negativ. Afhængig af situationen, kan investor arbejde gennem den broker-dealer til hurtigt at afhænde aktier i bestanden, der forventes at begynde at tabe i et par dage, og omdirigere disse midler i obligationer eller endda til en anden valuta på markedet, alle ved at iværksætte en enkelt kommunikation med den virksomhed eller person. Denne tilgang gør det meget nemmere at handle hurtigt for at minimere tabene i et område af porteføljen, mens også stigende vender tilbage i en anden sektor.

I nogle tilfælde kan en investering broker-dealer også give konkurrencedygtige priser på forskellige transaktionsgebyrer. Her er fordelen lavere gebyrer vurderes på de forskellige involverede transaktioner, normalt svarende til at redde investor en betydelig mængde penge i løbet af et år. Dette gælder især for investorer, der aggressivt handel på flere forskellige markeder, og har tendens til at ophobe en masse gebyrer i en forholdsvis kort periode.

Hvordan vælger jeg den bedste Wealth Management Service?
Hvad er de forskellige Medicare Skat priser?
Hvad er en rejseforsikring Premium?
Hvordan vælger jeg den bedste hjem Flood Insurance?
Hvordan får jeg refusion for medicinsk udstyr?
Hvad er fordele og ulemper for Familie-lån?
Hvilken er den bedste måde at stoppe IRS løn udlæg?
Hvad er en term indlånskonto?
Hvad er en debetsaldo?
Hvordan vælger jeg den bedste Microfinance Fund?
Hvad er et depositum Note?

Leave a Reply

trade online