Hvad er et joint koste?

En fælles produkt kræver to eller flere afdelinger til produktion. Når dette sker, kan et selskab opleve tanken om et fælles omkostninger. Denne omkostning opstår, når en enkelt råvare kræver mindst to afdelinger for at omdanne emne til en brugbar godt. Utilities er et almindeligt eksempel på en fælles pris. En virksomhed ofte brug for elektricitet til at køre flere maskiner i produktionsprocessen, og i dette tilfælde, ville en fælles omkostninger være et element eller elementer virksomheden kræver for at kunne producere et enkelt produkt.

Processen koster fordelingsnøgle, der er en fælles kilde til fælles omkostningsanalyse. Under processen koster metode, producerer et selskab homogen vare på kontinuerlig basis. De omkostninger til at producere disse poster er derfor fælles omkostninger i naturen. For eksempel kan producere en kulsyreholdige drikke kræver sirup, malt, sødestoffer, flydende aromaer, og flere stykker af raffinering udstyret. Hver af disse elementer udgør en fælles omkostninger, da de er nødvendige for at producere flere produkter, herunder forskellige aromatiseret drikkevarer.

Når en virksomhed allokerer omkostninger i forbindelse med deres produkter, de typisk gøre det ved at tildele dem i henhold til hver produktionsproces. Dette giver mulighed for en præcis fordeling af de enkelte fælles omkostninger. Det parti varer gå igennem hver enkelt proces gør det muligt for virksomhederne præcist at spore den del af fælles udgifter til hvert parti. For eksempel modtager 100 enheder af kirsebær cola en vis del af en proces omkostninger. De 200 enheder af Root Beer derefter modtage en del af omkostningerne i forbindelse med deres serieproduktion.

Fælles omkostninger er også muligt, når en virksomhed producerer biprodukter. Biprodukter resultat, når en virksomhed ved hjælp af en produktionsproces giver mulighed for raffinering spildt materialer til brugbar varer. For eksempel kan en tømmer fabrikanten benytte de små portioner fjernet fra standard træ som savsmuld. Dette giver virksomheden mulighed for at bruge sine udstyr til produktion af to varer fra den samme råvare. I nogle tilfælde kan træet producenten producerer flis og savsmuld, hovedsageligt tredoble sin producerede varer fra den samme produktionsproces.

Ikke alle virksomheder oplever en fælles omkostning i deres produktionsprocesser. Byggefirmaer, for eksempel bruge et job orden koster metode. Alle punkter for hvert projekt vedrører kun, at byggeprocessen. Det er næsten umuligt at have en fælles pris som alle ubrugte varer til et projekt typisk vil gå til affald bunke. Den resterende del af ubrugte materialer er typisk ikke sikker at bruge på andre projekter.

Hvilken er den bedste måde at stoppe IRS løn udlæg?
Hvad er en junk bond?
Hvad Er Futa Skat?
Hvad er en enhedspris?
Hvordan kan jeg lære, hvor at investere penge?
Hvad er Monopolistisk konkurrence?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvad er en Cross Trade?
Hvad er en godtgørelse Bond?
Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvad er tegnene på økonomisk udnyttelse?

Leave a Reply

trade online